Σημαντική διάκριση για τη μεσσηνιακή ομάδα Motocross

 

MESSHNIAKH-OMADA-MOTOCROSS-21


Στην 5η θέση του Πανελληνίου Enduro

ο «πρωτάρης» Γιώργος Σπύρης!!!
Αν και…πρωτάρης, ο Γιώργος Σπύρης δεν πτοήθηκε και κατόρθωσε στην πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro να κατακτήσει μια θέση στην πρώτη 6αδα!
Την περασμένη Κυριακή, ο Μεσσήνιος αναβάτης έλαβε μέρος στον 5ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro και τον 3ο αγώνα του Πρωταθλήματος Enduro Νοτίου Ελλάδος στο λιμάνι του Ναυπλίου από την ΑΜΟΤΟΕ και την τοπική λέσχη «Φίλοι Μοτοσυκλέτας Αργολίδας».
Ο Γιώργος Σπύρης συμμετείχε στην κατηγορία Ε1 και στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro, δοκίμασε τις δυνάμεις του και με σκοπό να αποκτήσει εμπειρία σε τέτοιου τύπου αγώνες και πίεσε τον εαυτό του για το κάτι παραπάνω!
Κάτι που τελικά πέτυχε και στην παρθενική του εμφάνιση στην κατηγορία Enduro κατέκτησε την 5η θέση σε ένα πολύ δύσκολο τερέν και παρότι είχε δύο πτώσεις στον 1ο γύρο και χρεώθηκε 30 λεπτά!
Η διαδρομή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, πραγματοποιήθηκαν 3 γύροι των 55 χιλιομέτρων, ενώ η εκκίνηση έγινε στις 9 το πρωί και ο τερματισμός στις 3:50 αργά το μεσημέρι!!!
Στην κατηγορία Ε1 πρώτος βγήκε ο Αλέξης Ζώρας, ενώ στη γενική κατάταξη πρώτος είναι ο Βασίλης Σιαφαρίκας.
Τέλος, ο αθλητής ευχαριστεί τους χορηγούς που τον στηρίζουν στην προσπάθεια του: Ψητοπωλείο Καλοφαγάς, Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος, Orion (Παπαδοπουλος Θεοδωρος), Διάπλαση – Κέντρο Αποκατάστασης, Οινοπηγή, Μεζεδοπωλείο Μπακαλόγατος, Pit Stop, Web Greece, Jump2 Graphic Design (Σπύρος Ν. Κούτρας), Μονωτικά Μπουσούνης, Κέντρο Αισθητικής Αλεξάνδρα Κάντζα, Δημόπουλος Σ. Γεώργιος (Έπιπλα), γυμναστήριο Freemotion.