Στην Ιταλία βρέθηκε το κλεμμένο καΐκι ψαρά από το λιμάνι της Κυπαρισσίας! [μετέφερε 32 λαθρομετανάστες]

 

kaiki


Στην Καλαβρία της Ιταλίας εντοπίστηκε το καΐκι του κ. Γρηγόρη Κανέλλη από τον Κακόβατο, το οποίο εκλάπη πριν από περίπου δύο εβδομάδες από το λιμάνι της Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com τη στιγμή που εντοπίστηκε, μετέφερε 32 λαθρομετανάστες.

Οι δράστες συνελήφθησαν, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η κατεύθυνση του καϊκιού ή αν η Ιταλία αποτελούσε τον τελικό τους προορισμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ακολουθήσουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες ώσπου να επιστρέψει το καΐκι στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Κάτοικοι και ιδιοκτήτες καϊκιών δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους όταν άκουσαν την είδηση της κλοπής, καθώς πρόκειται για πρωτοφανή ενέργεια στην περιοχή.

Ο κ. Κανέλλης συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για κλοπή όταν έφτασε στην παραθαλάσσια περιοχή με σκοπό να πάει για ψάρεμα και έντρομος είδε ότι το καΐκι έλειπε από τη θέση του.

Ορισμένοι από τους ιδιοκτήτες καϊκιών λίγες ώρες πριν μαθευτεί το συμβάν αντιλήφθηκαν ότι το καΐκι έλειπε αλλά όπως τόνισαν σε σχετικό ρεπορτάζ του patrisnews.com δεν πέρασε από το μυαλό τους το ενδεχόμενο κλοπής. Ευτυχώς, η υπόθεση του κ. Κανέλλη είχε αίσιο τέλος…

Γαληνή Τσαρουχά