Συνέντευξη τύπου για τον αυριανό επετειακό 20ο Γύρο της Κυπαρισσίας [εικόνα-πρόγραμμα]

 

main


Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ διοργανώνει τον 20ο Γύρο της Πόλεως στην Κυπαρισσία το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Χθες το μεσημέρι, Πέμπτη 28 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε συνένετυξη τύπου στην Κυπαρισσία, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελά και του Προέδρου του Φορέα κ. Ζαχαρία Κανελλόπουλου.

Ο κ. Κατσίβελας τόνισε πως στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις σημαντικές εκδηλώσεις αυτές, εκδηλώσεις που τις έχει «αγκαλιάσει» ο κόσμος και έχουν γίνει θεσμός, όπως ο Γύρος της Πόλης της Κυπαρισσίας, ενώ εξέφρασε την άποψη οτι θα υπάρχει μεγάλη συμμετοχη από αθλητές.

Ο κ. Κανελλόπουλος τόνισε ότι η αυριανή διοργάνωση έχει επετειακό χαρακτήρα καθώς συμπληρώνονται 20 χρόνια από το 1995 που έχει ξεκινήσει και έχει γίνει, πλέον, θεσμός. Ενώ σημείωσε πως: «Πέρυσι είχαμε 280 αθλητές αναγνωρισμένους από όλη την Ελλάδα και φέτος φιλοδοξούμε να ξεπεράσουμε τους 300″, σημείωσε και πρόσθεσε πως η συμμετοχή είναι ελεύθερη, ενώ τόνισε ότι ο αθλητισμός, ο μαζικός, είναι υγεία και δίνει χαρά».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

17:45 1000 μ. για παιδιά Δημοτικών Σχολείων
( 3 κατηγορίες αγοριών και 3 κοριτσιών)

18:15 4000 μ. για παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου και Ενήλικες
(3 κατηγορίες αγοριών και 3 κοριτσιών)

19:15 10.000 μ. για αθλητές από 18 ετών και πάνω
(κατηγορίες ανά 10 ετία ανδρών και γυναίκες)
19:15 5.000 μ. Δυναμικό Βάδισμα για αθλητές όλων των ηλικιών

Όλοι οι συμμετέχοντες στο Γύρο της πόλης θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα. Όλοι οι τερματίσαντες στους αγώνες δρόμου και βαδίσματος θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο. Επιπλέον θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι-ες κάθε κατηγορίας.

Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσουν κεράσματα και χορευτικά δρώμενα με Zumba και Hip Hop συγκροτήματα.

13