Συνεδριάζει με 33 θέματα το ΠεΣυ – Μάλλον ξέχασαν το δρόμο Βάλτα – Γαργαλιάνοι

endiaferon


Την ερχομένη Δευτέρα  2 Οκτωβρίου 2017, και ώρα 4.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης» συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου και για… ακόμη μια φορά ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται η «πολιτική υπόσχεση» Τατούλη, δια στόματος της Αντιπεριφεριάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας κας. Αλειφέρη τον Ιούλιο στην Βάλτα, για τη βελτίωση του δρόμου Γαργαλιάνοι – Βάλτα.

Οι κάτοικοι της κοινότητας κάθε φορά που συνεδριάζει το ΠεΣυ περιμένουν με αγωνία να δουν αν ανάμεσα στα θέματα συμπεριλαμβάνεται και η καλοκαιρινή εξαγγελία που έγινε στο πανήγυρι του χωρίου… αλλά μάταια έως τώρα!

Να θυμίσουμε πως κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για τον πολιούχο της Βάλτας, Άγιο Παντελεήμων, η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη προανήγγειλε την χρηματοδότηση των εργασιών, σε σύντομο χρονικό διάστημα όπως είχε αναφέρει τότε, για τη βελτίωση του πολύπαθου δρόμου Γαργαλιάνοι – Βάλτα, τονίζοντας μάλιστα πως δεν πρόκειται για πολιτική δέσμευση ή ρουσφέτι. Μάλιστα, το ποσό που είχε διαρρεύσει τότε όσον αφορά το κόστος των εργασιών ήταν της τάξεως των 400.000 ευρώ.

  • Σταφιδοπαραγωγος Τριφυλλιος

    ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΤΕ.