Τίμησαν τους Αγίους Τιμόθεο και Μαύρα στη Σπηλιά [εικόνες]

 

main


Με την πρέπουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και την παρουσία πλήθους πιστών έγινε το εορτασμός των Αγίων Τομοθέου και Μαύρας στην Σπηλιά Τριφυλίας.

Σήμερα το πρωί τελέσθηκε ο όρθρος και η θεία λειτουργία στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σπηλιάς χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ Χρυσόστομου, με το πέρας της οποίας έγινε Λιτάνευση στους κεντρικούς δρόμους του χωριού συνοδεία της φιλαρμονικής Κυπαρισσίας του Δήμου Τριφυλίας του ιερού κλήρου και πλήθους πιστών.

Στην Θεία Λειτουργία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Π. Κατσίβελας, ο Πρόεδρος του χωριού κ. Παναγιώτης Γυφτάκης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Τριφυλίας κ Ι. Μερκούρης, κ. Ι. Αδρακτας, κ. Π. Τσίγγανος, κα. Πανουσιοπούλου, κ. Σ. Χρονόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Τριφυλίας κ. Δ. Κουτσούλης.

Το διήμερο της γιορτής θα κλείσει σήμερα το απόγευμα με τον εσπερινό και τη παράκληση των αγίων Τιμοθέου και Μαύρας στις 19.30 στον ίδιο ναό.

 

Δείτε εικόνες:

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6