Τατούλης: Πού ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ όταν μίλησα για τη Χρυσή Αυγή;

 

74477d724d2cdd9978d8480dc0573d87_L


Ο Περιφερειάρχης κος Πέτρος Τατούλης, μαινόμενος σχεδόν κατά του Σύριζα για το θέμα της Χρυσής Αυγής, μίλησε επικριτικά και σε έντονους τόνους απέναντι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας για επικοινωνιακά παιχνίδια. Ειδικότερα, το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Σχετικά με την ανακοίνωση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ της Πελοποννήσου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου έκανε την κάτωθι δήλωση:

«Οι κύριοι βουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουν αυτήν την στιγμή τον πόλεμο του συμμορίτη, που τόσο καλά γνωρίζουν, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ψεύτικες εντυπώσεις. Όταν έκανα την δήλωση κατά τα επεισόδια του Μελιγαλά  προκειμένου να κηρυχθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, εκείνοι σιωπηλοί, είχαν το κεφάλι τους βουτηγμένο στην λάσπη, σαν τη στρουθοκάμηλο.

Μας έχουν συνηθίσει άλλωστε σε επικοινωνιακά τσιτάτα, σαν αυτό του προέδρου τους, του κ. Τσίπρα, ο οποίος δήλωσε μετά από ημέρες ότι η ΧΑ δεν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, αλλά ενώπιον του νόμου! Φαίνεται ότι αυτή η φράση ακουγόταν καλύτερα ως σύνθημα για τους κατ’ επάγγελμα επικοινωνιστές δημοσιολόγους, που καταγγέλλουν ετεροχρονισμένα  και σιωπούν όταν οφείλουν να μιλήσουν.

Η περιφρούρηση της Δημοκρατίας απαιτεί παρρησία λόγου και καθαρότητα πολιτικών θέσεων, την οποία οι συγκεκριμένοι κύριοι δεν μπορούν να καταθέσουν στο δημόσιο διάλογο, διότι δεν διαθέτουν αυτά τα χαρακτηριστικά, παρά εμμένουν να ασχολούνται ιδιοτελώς με πρωτόκολλα, απλώς και μόνο για να κάνουν λίγο επικοινωνιακό σαματά».

Δελτίο Τύπου