Την πίτα της έκοψε η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ – ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

 

φωτογραφία 4


Την πίτα της έκοψε η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ – ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «STANLEY» στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί πρόεδροι και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ο Γεν. Γραμματέας της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας κ. Μπαζίγος Παναγιώτης με τον ταμία κ. Μπράταλο Ιωάννη καθώς και εκπρόσωποι άλλων Μεσσηνιακών Συλλόγων και πολλοί συμπατριώτες και φίλοι.

Την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος και ο απεσταλμένος του μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομου , ο Αρχιμανδρίτης κ. Σεραφείμ καθώς και ο συμπατριώτης μας πατέρας Νικόλαος Αργυρόπουλος.

Παραβρέθηκαν επίσημα προσκεκλημένοι ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Τάκης Κατσίβελας, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Μαντάς Περικλής και ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Χρονάς Άγγελος οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμό.

Κατά την εκδήλωση τιμήθηκε από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ και του απονεμήθηκε ειδική τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο της κ. Παναγιώτη Λούτο, ο καθηγητής Αστροφυσικής του πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Αστεροσκοπείου Αθηνών κ. Κανάρης Τσίγκανος.

Τον κ. Καθηγητή προσφώνησε ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής κ. Νίκος Βορρές.

Κατά την εκδήλωση παρουσιάστηκε από τον κ. Τσίγκανο slides με θέμα «Η γή από το διάστημα και η θέση του ανθρώπου στο σύμπαν», το οποίο ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους.

Τέλος τυχερή της εκδήλωσης, της έτυχε το φλουρί της πίτας, ήταν η κυρία Σοφία Μπεκιάρη από το Σιτοχώρι που αντιστοιχούσε σε μια πολυκαφετιέρα προσφοράς της Ομοσπονδίας.

 

newsmessinia