Τι κρύβεται πίσω από την νέα ανάθεση μελέτης για τον δρόμο Ασπρόχωμα-Μεσσήνη–Πύλος

 

33200500f70e29aff718f39f77706e1c_L


Η προχθεσινή απόφαση της οικονομικής επιτροπής στην οποία περιέργως έλειπε νομίζουμε για πρώτη φορά η κα Νικολάκου, στην οποία δίνει την εντολή για ανάθεση μελέτης για νέα γέφυρα στον Πάμισο, παράκαμψη της Μεσσήνης και νέα σχεδίαση ..στον υπάρχοντα εθνικό δρόμο Ασπρόχωμα – Μεσσήνη – Ριζόμυλο αφήνει πολλά ερωτηματικά.

Πολύ σωστά επισημαίνει σήμερα η εφημερίδα «Ελευθερία» σε άρθρο της που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι :
«Η απόφαση αυτή εντυπωσιάζει, αν μη τι άλλο, για το χρόνο που ελήφθη, καθώς αυτή την περίοδο όλη σχεδόν η Μεσσηνία προωθεί την υλοποίηση του νέου δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος στο ΕΣΠΑ. Μόνο κάποιος που θέλει να… σπάσει τα νεύρα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ενδιαφέρεται προσωπικά για τον νέο δρόμο, θα μπορούσε να πετάξει λεφτά για άλλες μελέτες που δεν εξυπηρετούν καμία κυκλοφοριακή ανάγκη.»

Μακάρι να μην είναι αυτή η ενέργεια της περιφέρειας κάποιο προεκλογικό συμβόλαιο σε κάποιους.. που θέλουν να μπλοκάρουν τον νέο δρόμο που είναι ένα βήμα πριν την έναρξη της κατασκευής του και δεν συμφώνησαν ποτέ επιμένοντας στις εμμονές τους να περάσει ο δρόμος ίσως και από το χωριό τους…