Το κρουαζιερόπλοιο «Thomson Majesty» με 1429 Βρετανούς επισκέπτες στη Καλάμάτα

 

tmajesty_12


Το επιβλητικό κρουαζιερόπλοιο “Thomson Majesty”, νηολογίου Μάλτας, κατέπλευσε σήμερα, Πέμπτη 7 Μαΐου 2015, στο λιμένα Καλαμάτας, με 1.429 επιβάτες, στην πλειονότητά τους Βρετανούς και πλήρωμα 595 ατόμων, με επικεφαλής Έλληνα πλοίαρχο. Το σκάφος έφθασε περί τις 8.00, προερχόμενο από το λιμάνι των Χανίων και θα αποπλεύσει στις 15.00 με προορισμό το λιμάνι της Κέρκυρας.
Τους επισκέπτες που αποβιβάσθηκαν από το “Thomson Majesty” υποδέχθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας και τους προσέφερε χάρτες, κάρτες με αξιοθέατα της περιοχής που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Καλαμάτας και τοπικά προϊόντα, ενώ τους έδωσε και τουριστικές πληροφορίες.
Οι περισσότεροι από αυτούς περιηγήθηκαν την Καλαμάτα, είτε με τα πόδια, είτε με αστικό λεωφορείο, είτε με ταξί. Επίσης, ορισμένοι επισκέπτες πήγαν εκδρομή με τουριστικά λεωφορεία στις γύρω περιοχές. Ένα λεωφορείο είχε προορισμό την Αρχαία Μεσσήνη και ένα την Πύλο και τη Μεθώνη.
Το “Thomson Majesty” αναμένεται να ξαναδέσει στην Καλαμάτα ακόμα 10 φορές κατά τη φετινή περίοδο και ο επόμενος κατάπλους προγραμματίζεται στις 21 Μαΐου 2015.