Τριφυλία: Να δώσουν σε δρόμο το όνομα του Κων/νου Μητσοτάκη ζήτησε ο Ανδρινόπουλος

 

andrinopoulos


«Ναι» είπε ο δήμαρχος… με δυσκολία

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Στάθης Ανδρινόπουλος με αφορμή το θάνατο του Κων/νου Μητσοτάκη είπε πως είναι το πρώτο δημοτικό συμβούλιο που γίνεται μετά το θάνατο ενός μεγάλου πολιτικού, ο οποίος για 50 και πλέον χρόνια διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας, σημειώνοντας πως, «νομίζω ότι είναι ο τελευταίος μιας ομάδας πολιτικών που έκλεισε τον κύκλο και στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Μνημονεύουμε αυτό τον άνθρωπο σήμερα σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο για να αποτίνουμε φόρο τιμής για αυτά που έχει κάνει στη χώρα μας, μπορεί να μη συμφωνούσαμε με όλα αυτά που είχε κάνει κατά καιρούς αλλά τουλάχιστον είχε προβλέψει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα μας, ήταν ένας από αυτούς που πιστεύω ότι δεν είχε καθόλου συμβολή σε αυτό το χάλι που έχει χώρα μας, το οικονομικό χάλι. Προήδρευσε για πολύ λίγα χρόνια ως πρωθυπουργός της χώρας μας και εκείνα τα χρόνια αν είχαν γίνει όλα αυτά τα οποία είχε πει και είχε στο πρόγραμμα του ίσως σήμερα να είμαστε πολύ καλύτερα.  Σε ένδειξη τιμής, δεν ξέρω το αφήνω στο σώμα, ίσως θα πρέπει να δώσουμε το όνομα μιας οδού, κι αυτό τουλάχιστον θα πρέπει να γίνεται για όλους τους πρωθυπουργούς της χώρας μας οι οποίοι έχουν περάσει από την διοίκηση της χώρας και δεν έχουν αφήσει αρνητικά στοιχεία».

Απατώντας ο κ. Κατσίβελας είπε πως, «όσον αφορά την απώλεια του Κωσταντίνου Μητσοτάκη θα ήθελα να σας πω ότι ο Δήμος εξέφρασε προσωπικό συλλυπητήριο προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα συλλυπητήρια τόσο τα προσωπικά μου όσο και των δημοτών του Δήμου Τριφυλίας επαινώντας την αξία και την συμβολή του πατρός του και αείμνηστου Κωσταντίνου Μητσοτάκη στην μεγάλη προσφορά στην οποία είχε στον τόπο. Αναμφίβολα υπήρξε ένας κορυφαίος πολιτικός, ένας πολιτικός όποιος χάραξε την πολιτική εποχή του και την ιστορία της Ελλάδος για πάνω από 50 χρόνια. Αυτό το βεβαιώνει ότι ο αποθανών έχει κερδίσει και ο ίδιος από μόνος του το σεβασμό της κοινωνίας». Όσον αφορά για την ονοματοδοσία ο κ. Κατσίβελας είπε πως, «η ιστορία ήδη τον έχει καταγράψει, βεβαίως δεν είμαστε αρνητικοί μελλοντικά να δώσουμε την ονοματοδοσία σε ένα δρόμο, αυτό το οποίο βεβαίως είναι γεγονός όσον αφορά την ονοματοδοσίες, είναι η φοβερή γραφειοκρατία η οποία θα γίνει καθώς όλες οι ονοματοδοσίες οι οποίες έχουμε δώσει για πολύ διακεκριμένους ανθρώπους της κοινωνίας της Τριφυλίας ακόμη είναι προς έγκριση κάπου στην Τρίπολη».

 

  • Hastanapan .

    κουζουλάθηκες ωρέ κοπέλι? αφού ούμως η σύναξη επήρε του τη δα την απόφαση, προτείνω για να κάνουμε οικονομιά και τση εγγραφή, να ονομαστεί οδός Αποστασίας ή 0+0=14 ή ΑΕΠ από: 69,9% στο 111,6% κτλ κτλ…

  • Σταφιδοπαραγωγος Τριφυλλιος

    ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΛΑΝ.