Χωρίς νερό η Τραγάνα – Διαμαρτυρία κατοίκου «είμαστε όλοι ξεγραμμένοι εδώ»;

 

1727006


Κάτοικος της Τραγάνας μας απέστειλε το παρακάτω μήνυμα  σχετικά με το παρατεταμένο πρόβλημα της υδροδότησης.

Καλημέρα σας. Θέλω να ενημερώσω πως για άλλη μια φορα στην Τραγανά είμαστε χωρίς νερό από χθες το βραδύ τις 8…!!! Κάποιος αρμόδιος μπορεί να μας εξηγήσει το γιατί;;; κοντεύει να μπει Οκτώβρης και το μόνο που λένε είναι ψέματα (βέβαια όλοι τους άφαντοι), τι θα γίνει.;;; θα συνεχιστεί επ’ αόριστον το πρόβλημα.;;; είμαστε όλοι ξεγραμμένοι εδώ;;;

*Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα

*Ελληνική παροιμία από τις πιο γνωστές και πιο διαδεδομένες σε όλη την Ελλάδα. Υπονοεί πως κάποιος βρίσκεται σε μια κατάσταση στην οποία δεν μπορεί να εναρμονιστεί με το περιβάλλον του και αδιαφορεί για τον περίγυρό του. Θέλει να μας δείξει ο λαϊκός αφηγητής πως το αποτέλεσμα είναι δεδομένο εκ των προτέρων (ο κουφός δεν θα ακούσει ποτέ την πόρτα να χτυπάει).

  • Σταφιδοπαραγωγος Τριφυλλιος

    ΣΤΗ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.

  • Hastanapan .

    καλό θα ήταν πέρα από ανακοινώσεις, οι κάτοικοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο τόπο διαμονή στους να έχουν δράσεις που μπορούν να τα λύσουν. Ας αρχίσουν πρώτα με το να μάθουν πια ημέρα και ώρα είναι το επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Να παραστούν σε αυτό, να θέσουν τα ερωτήματά τους για να τους δοθούν οι απαντήσεις. Εκεί και μόνο εκεί θα κρίνουν αν αυτά που θα τους πουν θα δώσουν λύση στα προβλήματά τους. Ο πολίτης που περιμένει να του λυθεί το πρόβλημα καθήμενος στη πλατεία του χωριού του πίνοντας ούζα περιμένοντας τις επόμενες εκλογές που θα μαυρίσει τον εκάστοτε »κουφό» δήμαρχο είναι απλά άξιος της μοίρας του.