Χωρίς σταγόνα νερό για δεύτερη ημέρα εν μέσω καύσωνα η Τραγάνα – Καταγγέλλει την αδιαφορία του Δήμου ο Ι. Καραχούντρης!

 

zcdpgtshxu521724f215fa6


Η υπομονή των κατοίκων εξαντλείται!

Ανάστατοι και αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Τ.Κ. Τραγάνας με το πρόβλημα στην υδροδότηση καθώς για δεύτερη ημέρα, όπως καταγγέλλουν, δεν έχουν σταγόνα νερού στα σπίτια τους εν μέσω μάλιστα του Αυγούστου και της ζέστη! Κάτι βέβαια που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά στην περιοχή.  Σχεδόν κάθε καλοκαίρι, είναι σύνηθες το φαινόμενο, ιδίως μέρες καύσωνα που είναι αυξημένη η ζήτηση, να μην υπάρχει νερό.

Την έντονη διαμαρτυρία του διατύπωσε μιλώντας στο gargalianoionline ο πρόεδρος της Τ.Κ Τραγάνας κ. Ι. Καραχούντρης. Ο κ. Καραχούντρης μας είπε πως, «Οι υπεύθυνοι ρίχνουν το μπαλάκι από τον έναν στον άλλον. Έχει ενημερωθεί τόσο ο Δήμος Τριφυλίας όσο και η ΔΕΥΑΤ. Το πρόβλημα δεν είναι τωρινό, κάθε καλοκαίρι υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Κάθε εβδομάδα το χωριό μένει χωρίς νερό. Έχουμε μιλήσει με τους αρμόδιους και είναι ενημερωμένοι. Σε επικοινωνία που είχα με την ΔΕΥΑΤ μου είχαν πει ότι θα μας δώσουν μια δεξαμενή για να λυθεί το πρόβλημα, ωστόσο ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο. Μάλιστα, μου είπαν ότι το πρόβλημα ωφελείται στην υπερκατανάλωση, ενώ ακόμη περιμένω επίσημη ενημέρωση για το πρόβλημα».

Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και αναγκαίο για την ανθρώπινη διαβίωση και είναι απαράδεκτο εν έτη 2017 να υπάρχουν περιοχές που μένουν χωρίς νερό για 48 ώρες! Επίσης, τίθεται ένα εύλογο ερώτημα, γιατί οι αρμόδιοι δεν λειτουργούν προληπτικά εφόσον είναι γνωστό ότι κάθε καλοκαίρι, που είναι αυξημένες οι ανάγκες νερού, η περιοχή μένει χωρίς νερό για πολλά 24ωρα;

  • Σταφιδοπαραγωγος Τριφυλλιος

    ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ.

  • NESTOR

    Δήμος Τριφυλίας σε συνεχή παρακμή.