Όταν ο Νίκος Καλογερόπουλος πήγε στο Αμπελόφυτο να δει… «Λούφα & Παραλλαγή»!

2


Ένα μικρός αλλά ειδυλλιακός θερινός κινηματογράφος έχει στηθεί στο σχολείο του Αμπελοφύτου από τον δραστήριο τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Η ΑΓΟΡΕΛΙΤΣΑ».

Στην τελευταία προβολή που έγινε και αφορούσε την ταινία «ΛΟΥΦΑ & ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ» παρευρέθηκε ο πρωταγωνιστής της ταινίας Νίκος Καλογερόπουλος. Ήταν συγκινητική στιγμή για τους παρευρισκόμενους αλλά και για τον ηθοποιό, ο οποίος όπως μας είπε, είχε να δει την ταινία 20 χρόνια!

Ο αγαπημένος ηθοποιός εκανε πολύ καλά σχόλια για τον χώρο αλλά και  για την ποιότητα της εικόνας και του ήχου. Οι θεατές ρωτούσαν τον κ. Καλογερόπουλο λεπτομέρειες για διάφορες από τις σκηνές και εκείνος απαντούσε δίνοντας μια διαφορετική διάσταση στην ταινία. Παρακολουθούσες την ταινία και ταυτόχρονα έπαιρνες πληροφορίες για τις δυσκολίες των γυρισμάτων αλλά και για αστείες στιγμές που διαδραματίστηκαν πίσω από τις κάμερες.

Θα ακολουθήσουν και άλλες προβολές έως τις 10 Σεπτεμβρίου οι οποίες θα είναι όλες ΔΩΡΕΑΝ. Οι ημερομηνίες των προβολών θα παρουσιάζονται στο www.facebook.com/Agorelitsa

Ο πολιτιστικός Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους και τους παράγοντες που στήριξαν την συγκεκριμένη προσπάθεια, οι οποίοι είναι οι παρακάτω:

Νίκος Περάκης

Στάθης Αθανασίου

Θανάσης Τσαλταμπάσης

Αχιλλέας Τζωρτζίνης

Φίνος Φίλμ

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΣΥΝΠΕ

ΑΘΗΝΑ – ΟΣΔΔΘΟΕ Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Δημιουργών Θεατρικών και Οπτικοακουστικών Έργων.

Faliro House Productions S.A.

ODEON S.A.

Filmtrade

ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema

22