Επίσκεψη Τατούλη στο έργο κατασκευής του νέου γεφυριού στον Λαγκούβαρδο

 

 

1


Το έργο κατασκευής νέου γεφυριού στο «S» του θανάτου στον Λαγκούβαρδο επισκέφθηκε χθες μετά τον εορτασμό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη στους Γαργαλιάνους, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης προκειμένου να ενημερωθεί για το έργο που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς, ο Αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων Στάθης Ανδρινόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων και ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας και Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Τριφυλίας Κώστας Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μαραθούπολης Γιώργος Μίγγας και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Γαργαλιάνων καπετάν Τέλος Αγρας και Δημ,οτικός Σύμβουλος Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς ενημέρωσε τον Πέτρο Τατούλη για τις εργασίες και την πορεία του έργου και τον ενημέρωση για τα επόμενα στάδια της κατασκευής του.
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις εργασίες και επεσήμανε στον Αντιπεριφερειάρχη την επίσπευσή των εργασιών για να μην έχουν πρόβλημα με τα νερά που θα κατεβάσει λόγω Χειμώνα το ποτάμι.

Χωρίς να μιλήσει στην κάμερα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου επεσήμανε ότι με το έργο αυτό θα σταματήσει το θλιβερό φαινόμενο να σκοτώνεται κόσμος τόσο άδικα στο φονικό «S».

πληροφορίες από filiatranews