5ο Φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις»: Η Ariston Hellas στην πιο γευστική γιορτή στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι

 

1545894_10204428653858349_1954448323137703574_n


Γιορτή με γεύσεις στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι … με τη συμμετοχή της Ariston Hellas από τους Γαργαλιάνους!

Μετά από τέσσερις εξαιρετικά επιτυχημένες διοργανώσεις το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» με την σφραγίδα των brands «Αθηνόραμα» και «ΑθηνόραμαUmami» αποτελεί πλέον μια καταξιωμένη θεσμική εκδήλωση. Παίζει σημαίνοντα ρόλο στην επιβολή και διάδοση των ποιοτικών διατροφικών προϊόντων με ελληνικό πρόσημο και συμβάλλει καθοριστικά στην επαφή τους τόσο με το ευρύ καταναλωτικό κοινό όσο και με τους επαγγελματίες.

Με περισσότερους από 300 διαφορετικούς εκθέτες για το σύνολο των διοργανώσεων, με 150 περίπου εκθέτες ανά διοργάνωση (πολλοί εκ των οποίων έχουν συμμετάσχει και στα τεσσερα φεστιβάλ που προηγήθηκαν) και με περισσότερους από 15.000 επισκέπτες ανά διοργάνωση θεωρείται από όλους ως η κορυφαία εκδήλωση στον χώρο των ποιοτικών γεύσεων.

Το «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις – Άνοιξη 2015» ξεφεύγει από τη λογική των τυποποιημένων εκθέσεων τροφίμων και ποτών που έχουν διοργανωθεί μέχρι σήμερα. Περιλαμβάνει αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα, απευθύνεται σε παραγωγούς με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές, και πλαισιώνεται από πολλές και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες γαστρονομικές εκδηλώσεις. Ταυτόχρονα αναδεικνύει τον πολιτισμό σαν ένα ευρύτερο σύνολο εντός του οποίου συνυπάρχουν ο υλικός και ο πνευματικός πολιτισμός. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη σε μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων που αναφέρονται στο θέατρο, στη μουσική και στον χώρο των εικαστικών τεχνών. Είναι επομένως όχι απλά μια γιορτή ελληνικών γεύσεων αλλά γενικότερα , ένα ευρύτερο φεστιβάλ ελληνικού πολιτισμού, στο πλαίσιο του οποίου η αφρόκρεμα της δημιουργικής Ελλάδας συναντάται με το μεγάλο ευαισθητοποιημένο κοινό που ενδιαφέρεται και για τις αυθεντικές τοπικές ελληνικές γεύσεις οι οποίες είναι συνυφασμένες διαχρονικά με την εθνική μας ταυτότητα. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ οι εκθέτες πωλούν τα προϊόντα τους δίνοντας στους καταναλωτές την δυνατότητα για μια πιο ουσιαστική και με μεγαλύτερη διάρκεια επαφή.

Η Ariston Hellas, η οποία έχει αποσπάσει εγκωμιαστικές κριτικές για την παρουσία της, συμμετέχει με εκλεκτά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας όπως το ελαιόλαδο, αρωματικά ελαιόλαδα, πετιμέζι, μέλι, σταφίδα, μαρμελάδα σύκο, βαλσάμικο, βαλσάμικο με ρόδι, βαλσάμικο με σύκο και σαπούνι από ελαιόλαδο κ.α.

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το ομώνυμο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που έχει λάβει θαυμάσιες κριτικές από γευσιγνώστες εντός και εκτός Ελλάδος, καθώς και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας, με βάση την ελιά και όχι μόνο, ενώ γνωστοί σεφ μαγείρεψαν χρησιμοποιώντας προϊόντα της Ariston Helllas.

 

Δείτε εικόνες:

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6