Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Τοπικός Αστυνόμος και ΟΠΚΕ στα Φιλιατρά είπε η Γιώτα Κοζομπόλη

 

123


Στο πλαίσιο των σημερινών εορταστικών εκδηκλώσεων προς τιμήν του πολυούχου της πόλης των Φιλιατρών, Αγίου Χαραλάμπους, το παρών έδωσε και η Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Κοζομπόλη.

Η κα. Κοζομπόλη σε δηλώσεις της αναφέρθηκε για την εφαρμογή του σχεδίου της αναδιαθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα για το Α.Τ. Φιλιατρών λέγοντας πως, «εκτός από το περιεχόμενο του ΠΔ υπάρχει και μια δέσμευση από την κυβέρνηση για το πώς θα λειτουργήσει στην πορεία η φύλαξη στην περιοχή. Θα υπάρξει ο τοπικός αστυνόμος και στα Φιλιατρά και στη Χώρα αφενός και αφετέρου αντίστοιχη δύναμη με αυτή που υπήρχε στο ΑΤ Φιλιατρών θα υπάρξει με την μορφή της ΟΠΚΕ , μια δύναμη που θα είναι καθημερινά στους δρόμους. Είναι μια δέσμευση ότι θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα από ότι λειτουργούσε πριν και εδώ πρέπει να παραδεχθούμε και με μαρτυρίες κατοίκων ότι δεν ήταν η επιθυμητή αστυνόμευση για την περιοχή. Στην περίπτωση που δεν λειτουργήσει καλά όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για κάτι άλλο, όμως η διαβεβαίωση και η δέσμευση είναι ότι θα είναι πολύ καλύτερη από πριν μια δύναμη ΟΠΚΕ θα είναι κάθε μέρα στους δρόμους των Φιλιατρών».

Η κα. Κοζομπόλη αναφέρθηκε στην ενίσχυση του ταχυδρομείου της πόλης των Φιλιατρών με την τοποθέτηση μηχανήματος προκειμένου οι αγρότες να κόβουν αυτόματα τα εργόσημα.

Αναφορά έκανε και για την αξιολόγηση λέγοντας πως, «είναι μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας και αυτό που προέχει είναι να κλείσει η αξιολόγηση , δεν είναι θέμα τήρησης της συμφωνίας αλλά αυτό που ζητείτε είναι μια νέα συμφωνία ένα νέο πρόγραμμα για μετά το 2019 , αυτό δεν μπορεί να γίνει επομένως βρισκόμαστε με ένα μετέωρο βήμα και εκείνο που προέχει είναι να κλείσει η συμφωνία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button