Διανυκτέρευση στα 2.700 μέτρα -Το ξενοδοχείο-τελεφερίκ που αιωρείται [εικόνες]

 

sky_708


Το χιονοδρομικό κέντρο της Κουρσεβέλ, ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα χειμερινά θέρετρα της Ευρώπης, θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε έναν τυχερό επισκέπτη.

Οι υπεύθυνοι του χιονοδρομικού κέντρου, που βρίσκεται στις Γαλλικές Αλπεις, αποφάσισαν να διοργανώσουν έναν διαγωνισμό, σε συνεργασία με τη δημοφιλή ιστοσελίδα Airbnb, που ειδικεύεται στην ενοικίαση ξεχωριστών καταλυμάτων σε όλο τον κόσμο. Το έπαθλο του διαγωνισμού θα είναι μια νύχτα σε ένα βαγόνι-τελεφερίκ που θα αιωρείται στα 2.700 μέτρα πάνω από το έδαφος. Οι ανέσεις δεν λείπουν από το βαγόνι, που έχει μετατραπεί σε ένα κανονικό δωμάτιο ξενοδοχείου.

Αυτήν την αξέχαστη εμπειρία θα την ζήσει μόνο ένας τυχερός επισκέπτης, που για να πάρει το κλειδί του δωματίου θα πρέπει να καταβάλει μια μικρή προσπάθεια. Ο μόνος κανονισμός του διαγωνισμού είναι ότι θα πρέπει να συντάξει ένα μικρό κείμενο, όπου θα εξηγεί τους λόγους για  τους οποίους θα ήθελε να περάσει την νύχτα στο αιωρούμενο βαγόνι. Ο πιο ευφάνταστος διαγωνιζόμενος θα κερδίσει το δικαίωμα να διανυκτερεύσει μαζί με τρία άτομα που θα διαλέξει και να ξυπνήσει έχοντας ως θέα ένα μοναδικό πανόραμα των χιονισμένων πλαγιών. Η προθεσμία λήγει στις 26 Φεβρουαρίου.

Εκτός απο την απίστευτη θέα, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευχαρίστηση να δοκιμάσουν και το τυπικό γεύμα της περιοχής, ένα φοντύ τυριών. Μετά την διαμονή των επισκεπτών, το βαγόνι θα επανέλθει στην αρχική του κατάσταση και θα μεταφέρει απλώς τους επίδοξους σκιέρ στις πλαγιές του βουνού Σολίρ.