Κόσμος

Το ανατριχιαστικό πόστερ – Οι διάσημοι νεκροί του 2017 (Photo)

 

black_2017


Μια ανατριχιαστική αφίσα με όλες τις διασημότητες που «έφυγαν» το 2017 δημιούργησε ένας χρήστης των social media, χρησιμοποιώντας ως μοτίβο το περίφημο εξώφυλλο του δίσκου «Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band» Beatles.

Από τον Τσακ Μπέρι, τον Ρότζερ Μουρ και τον Τομ Πέτι, ως τον Μάικλ Μποντ (ο οποίος εκπροσωπείται στην αφίσα από το πιο γνωστό δημιούργημά του, τον αρκούδο Πάντινγκτον), τον ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ και δεκάδες άλλους, όλοι οι άνθρωποι της τέχνης και των media που πέθαναν μέσα στο 2017 είναι «παρόντες» στην συγκινητική αφίσα.

Παράλληλα, ο δημιουργός της δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει και ένα δηλητηριώδες σχόλιο, καθώς μπροστά από το πλήθος βρίσκεται νερό και μέσα σε αυτό, μισοβυθμισμένο, ένα καπέλο με το σύνθημα «Make America Great Again» και δύο ρολλά χαρτί υγείας, θυμίζοντας την απαράδεκτη εικόνα του Ντοναλντ Τραμπ να πετά χαρτιά στους πληγέντες από τυφώνα κατοίκους του Πουέρτο Ρίκο.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο δημιουργός της αφίσας καλεί τους χρήστες του Twitter να δώσουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό σε ΜΚΟ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button