Lifestyle

Το σέξι σούπερ μοντέλο αναστάτωσε την Κρήτη

H Nina Serebrova είναι ένα… παγκόσμιο μοντέλο από τη Λευκορωσία. Πέρασε απο τη χώρα μας για λίγες ημέρες, αναστάτωσε τους Ηρακλειώτες και αποχώρησε για τον επόμενο προορισμό της…

Η 32χρονη μελαχρινή καλλονή είναι μοντέλο του οίκου Phillipe Plein και συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες ξένες, μεταξύ των οποίων και energy drinks.

Η Nina ήταν ιδιαίτερα φιλική με τον κόσμο και το προσωπικό του πολυτελούς ξενοδοχείου στο Ηράκλειο που έμεινε (σε ένα μπανγκαλόου πάνω στο νερό), εκθειάζοντας η ίδια παράλληλα στα εκατομμύρια των Folloewrs της, την ελληνική φιλοξενία.
Φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητη και πολλοί ήταν αυτοί που της ζήτησαν μία φωτογραφία. Η Nina ήταν ευγενική με όλους και δεν αρνήθηκε σε κανέναν.

Nina-Serebrova-a640

Η Nina είναι με τον συνεργάτη της στην Ελλάδα Θάνο Παπαδημητρίου (δεξιά), tτον μάνατζερ της και τον μάνατζερ του ξενοδοχείου Stella island luxury resort and spa (αριστερά)

Το μοντέλο, μετά την Ελλάδα θα πάει για λίγες μέρες στην Ρωσία και μετά στην Αμερική για επαγγελματικές υποχρεώσεις, όπου και θα μείνει για αρκετό καιρό.

Nina-Serebrova-c640 Nina-Serebrova-d640 Nina-Serebrova-e640 Nina-Serebrova-f640 Nina-Serebrova-g640

nina9 nina10

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button