ΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Το 1ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων στα Education Business Awards 2017!

18386975_1423527881039839_790716699_n


Βραβεύθηκαν oι καλύτερες πρακτικές στην Εκπαίδευση.

Το 1ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων και η Προισταμένη του Γαρυφαλιά Τεριζάκη βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ανάμεσα στα σχολεία τα οποία κέρδισαν το στοίχημα της καινοτομίας στην Ελλάδα!

Με το ηχηρό παρόν στην τελετή απονομής πλέον των 350 εκπροσώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 5 Μαΐου στον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναΐδα τα Education Business Awards 2017 powered by RDC Infromatics. Τα βραβεία διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications για δεύτερη χρονιά με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στο χώρο της Εκπαίδευσης.

Σκοπός των βραβείων είναι:

  • Η επιβράβευση των εκπαιδευτικών οργανισμών που επιτυγχάνουν να δημιουργήσουν και να διαθέσουν στους διδασκόμενους υπηρεσίες με υψηλή προστιθέμενη αξία.
  • Η ανάδειξη της σημαντικής συμβολής της επιχειρηματικότητας, που επενδύει στη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών, εντός των οποίων γαλουχείται το ανθρώπινο δυναμικό του μέλλοντος.
  • Η προβολή των επιμέρους δράσεων και πρακτικών που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.
  • Η προτροπή των εκπαιδευτικών οργανισμών σε συνεχόμενη βελτίωση των παρεχόμενων εκπαιδευτικών και άλλων υπηρεσιών τους.

 

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων πραγματοποιήθηκε από ανεξάρτητη Kριτική Eπιτροπή, τα μέλη της οποίας επιλέχθηκαν με κριτήριο το επαγγελματικό και επιστημονικό τους υπόβαθρο, καθώς και την εμπειρία και εξειδίκευσή τους σε συνάφεια με το αντικείμενο των βραβείων και των επιμέρους κατηγοριών βράβευσης.

Την Τελετή Απονομής παρουσίασε η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε εκ μέρους της κριτικής επιτροπής, η Βάσω Κόλλια, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφερόμενη στην αξία των βραβείων για τον κλάδο και συγχαίροντας τους οργανισμούς που ξεχώρισαν. Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για μια ευκαιρία ώστε να αναδειχθούν στον χώρο της Εκπαίδευσης καινοτόμες πρωτοβουλίες, καλές πρακτικές, δεξιότητες και ότι συνιστά την Παιδεία και την Εκπαίδευση σήμερα.

Η Προϊσταμένη 1ου Νηπιαγωγείου Γαργαλιάνων, κα. Γαρυφαλιά Τεριζάκη, παρέλαβε χρυσό βραβείο για την Καλλιέργεια Περιβαλλοντικής Συνείδησης στην ενότητα Εξωστρέφεια & Συνεργασία. Να σημειωθεί πως η κα. Τεριζάκη είχε βραβευτεί πέρυσι για την καινοτομία στη διδασκαλία στα Education Business Awards 2016.

Η βραδιά έκλεισε με την πανηγυρική φωτογραφία των νικητών και την ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

12

Τιμητικοί υποστηρικτές των Βραβείων είναι ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κολλεγίων, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων και η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button