Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Το «notiωs» café, cocktail bar & club στον πεζόδρομο της Γιάλοβας αλλάζει τα δεδομένα της διασκέδασης!

 

12


Opening την Παρασκευή 28/4

Tο «notiωs» στον πεζόδρομο της Γιάλοβας αποτελεί το νεo “talk of the town”… και σίγουρα θα αλλάξει την ποιότητα της διασκέδασης σας!

Μια πρώην αποθήκη σταφίδας, η οποία χτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα, μετατράπηκε σε ένα μοναδικό χώρο πολλαπλών χρήσεων ο οποίος διαθέτει ατμοσφαιρική διακόσμηση. Στον εσωτερικό χώρο «πρωταγωνιστούν» η πέτρα, το σίδερο και το ξύλο συνθέτοντας ένα πανέμορφο σκηνικό,  με στόχο να φιλοξενήσει την ανεπανάληπτη εμπειρία που ξεκινά από τον καφέ, τα premium cocktails & spirits, την μεγάλη κάβα κρασιών… και φτάνει μέχρι τα βραδινά vibes.

Όπως μαθαίνουμε τα βράδια οι ελληνικοί και ξένοι mainstream ήχοι του θα μας ανεβάζουν τη διάθεση, ενώ δεν θα λείπουν οι guest djs, οι εμφανίσεις αγαπημένων καλλιτεχνών και όχι μόνο.

Το «notiωs» café – cocktail bar από την Παρασκευή 28 Απριλίου θα ανοίγει της πόρτες του καθημερινά από τις 7 το απόγευμα έως αργά το βράδυ.

Το «notiωs» live club ανοίγει της πόρτες του μετά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου 29 Απριλίου με guest djs τον Μιχάλη Αναστασιάδη και τον Νίκο Δενδρινό.

1

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button