Αθλητικά

Νέα «σκούπα» στον ΠΑΟ, «τελειώνουν» top ονόματα – Τι προβλέπει το πλάνο, τι θα κάνει ο επενδυτής…

Μπορεί να έχουν αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό αρκετοί πρωτοκλασάτοι παίκτες μέσα στη χρονιά, ωστόσο οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ το καλοκαίρι θα συνεχιστούν, προκειμένου οι «πράσινοι» να υλοποιήσουν το νέο πλάνο για τη δημιουργία μιας ομάδας με κυρίως νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Όπως, λοιπόν, γράφεται και σήμερα στα «πράσινα» ρεπορτάζ, ο Λουτσιάνο Νέβες αναμένεται να είναι μέσα σε αυτούς τους παίκτες που το καλοκαίρι θα αποχωρήσουν, καθώς μπορεί να είναι μικρός σε ηλικία (24 ετών) αλλά διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος άσος δε θα είναι ο μοναδικός που θα πάρει «διαζύγιο» μετά το τέλος της σεζόν. Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Αντονί Μουνιέ, ο οποίος διαθέτει επίσης ένα πολύ «βαρύ» συμβόλαιο. Οι δύο παίκτες στοιχίζουν στην ΠΑΕ ένα ποσό που αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ μεικτά, χρήματα που κρίνονται υπερβολικά για τη νέα εποχή στο Τριφύλλι, καθώς με αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν να αποκτηθούν πολλοί παίκτες επιπέδου «Τζανδάρη».

Μάλιστα, όσον αφορά τον Λουτσιάνο Νέβες υπάρχει η πρόθεση από τον Παναθηναϊκό να τον πουλήσει, μιας και ο 24χρονος άσος έχει αρκετά καλό όνομα στην πατρίδα του και θα μπορούσε να φέρει μια πρόταση από τη συγκεκριμένη αγορά. Με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι θα καταφέρει στο επόμενο διάστημα να επανέλθει πλήρως και χωρίς προβλήματα από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Όσον αφορά τον Αντονί Μουνιέ, μπορεί να είναι ένας ποιοτικός παίκτης και να το αποδεικνύει συχνά πυκνά, όπως στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, πέρα από το οικονομικό, ο Γάλλος παρουσίασε πολλά προβλήματα προσαρμογής, ενώ ταλαιπωρήθηκε και από αρκετούς τραυματισμούς, κάτι που δεν κάνουν την περίπτωσή του και την πλέον αξιόπιστη. Δε θα μπορούσε, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός να πληρώνει τόσα χρήματα για έναν παίκτη που δεν είναι «ταύρος», άσχετα από τη δεδομένες ικανότητες που διαθέτει.

Στο μεταξύ, σημειώνεται ότι όλα αυτά ισχύουν στο ενδεχόμενο, φυσικά, που δεν γίνει κάποια ανατροπή όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Αν, δηλαδή, μπει στην ΠΑΕ κάποιος επενδυτής, τότε θα αλλάξουν και τα δεδομένα…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button