ΓαργαλιάνοιΤοπικά ΝέαΧώρα

Τραγωδία στην Μαραθόπολη – 53χρονος άντρας έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε [εικόνες – βίντεο]

 

1


Φρικτό θάνατο το πρωί του Σαββάτου, στη Μαραθόπολη ένας 53χρονος άνδρας από τη Χώρα ο οποίος άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί, γύρω στις 11:00, και σύμφωνα με μαρτυρίες ο άνδρας βρισκόταν στο μικρό μόλο στον πεζόδρομο της Μαραθόπολης όταν για άγνωστο λόγο κινήθηκε προς τη θάλασσα και έπεσε μόνος του στο νερό. Αυτόπτης μάρτυρας μόλις αντιλήφθηκε ότι βρισκόταν στο νερό προσπάθησε να του φωνάξει ωστόσο ο άνδρας δεν απαντούσε. Ο άνδρας έμεινε για περισσότερο από 45 λεπτά μέσα στη φουρτουνιασμένη θάλασσα όπου τον παρέσυρε για περισσότερα από 100 μέτρα στην ακτογραμμή της Μαραθόπολης.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Α.Τ. Γαργαλιάνων, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική. Τη στιγμή που το κύμα τον έβγαλε κοντά στα βράχια, πυροσβέστης της Π.Υ. Γαργαλιάνων κατάφερε και τον τράβηξέ προς τα έξω.

Ο άνδρας αναγνωρίστηκε από του παρευρισκόμενους και πρόκειται για τον 53χρονο ημεδαπό Δ.Π., κάτοικος εν ζωή Χώρας. Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 53χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής που πρόκειται να διενεργηθεί.

Την υπόθεση ερευνά το Λιμεναρχείο Πύλου.

https://youtu.be/M_pa6Yfnc1k

 

2

 

3

 

4

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button