Τοπικά Νέα

Τριφυλία: Ατελείωτες ουρές για τα εργόσημα – Περίμεναν από τα ξημερώματα έξω από τα ΕΛΤΑ!

ergosimo


Το αδιαχώρητο επικρατεί τις τελευταίες ημέρες του 2017 στο κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Τριφυλία και όχι μόνο, καθώς πάρα πολλοί αγρότες και εργάτες σπεύδουν να παραλάβουν τα εργόσημα που απαιτούνται για τις εργασίες τους.

Ειδικότερα, εκατοντάδες άτομα περιμένουν καθημερινά στην ουρά επί ώρες αφού η κίνηση στα ταχυδρομεία είναι αυξημένη λόγω των εορτών, ενώ η διαδικασία παραλαβής των εργόσημων είναι πολύπλοκη και χρονοβόρα. Μάλιστα, έξω από το Ταχυδρομείο Κυπαρισσίας οι ενδιαφερόμενοι ξεκίνησαν να στήνονται στην ουρά από τις 4 τα ξημερώματα!

Το προσωπικό ττων καταστημάτων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών, που σπεύδουν με το κλείσιμο του οικονομικού έτους να βάλουν εργόσημα στα ΕΛΤΑ.

Πάντως, από την εμπειρία των τελευταίων ετών από την εφαρμογή του εργόσημου, η διοίκηση των ΕΛΤΑ θα έπρεπε να προβαίνει σε ενίσχυση με προσωπικό των καταστημάτων που παρουσιάζουν ιδιαίτερο φόρτο, ώστε να εξυπηρετούνται πιο γρήγορα και περισσότεροι πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button