Αθλητικά

Τρομερό: Αυτός σχεδιάζει την «κλοπή» του Λάζαρου – «Νέος Σάββας» και «βόμβα» στον Ολυμπιακό!

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να μη σχολιάζουν τις φήμες περί ενδιαφέροντος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ωστόσο, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, στο Λιμάνι παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον Έλληνα άσο και ετοιμάζονται να «χτυπήσουν», αν και εφόσον αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

Μάλιστα, εκτός από τη δικηγόρο Λίνα Σουλούκου, η οποία «δουλεύει» τη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως σας έχουμε αποκαλύψει σε πρόσφατο ρεπορτάζ, υπάρχει ένας ακόμα άνθρωπος που φαίνεται ότι θέλει να γίνει η μετακίνηση του διεθνούς εξτρέμ στον Πειραιά.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Γεωργάτο, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, και είχε προσπαθήσει να φέρει τον άσο της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι του 2015, όταν και είχε ακόμα πόστο στους «ερυθρόλευκους». Τότε δεν τα κατάφερε, όμως, καθώς ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν ήταν θετικός να γυρίσει στην Ελλάδα και τελικά πήρε την τελευταία του μεταγραφή στην Ιταλία (ως δανεικός στη Σαμπντόρια και προερχόμενος από μία πολύ κακή σεζόν).

Πλέον, όμως, φαίνεται πως ο «Γκέο» πιστεύει ότι είναι κάπως πιο εύκολο να γίνει η μεταγραφή του Έλληνα άσου στον Ολυμπιακό και φαίνεται πως κι αυτός από τη μεριά του κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να «βοηθήσει» να γίνει το deal, αν και εφόσον, φυσικά, ο παίκτης «τα σπάσει» οριστικά με την Ένωση, κάτι που δε μοιάζει και τόσο απίθανο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εξελίξεις.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι το όνομα του Γρηγόρη Γεωργάτου ακούγεται ξανά έντονα για ανάληψη πόστου στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και συγκεκριμένα να πάρει θέση στην ομάδα ως γενικός αρχηγός στα αποδυτήρια, σαν «νέος» Σάββας Θεοδωρίδης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button