Τοπικά Νέα

Τροχαίο με ξένους τουρίστες που πήγαιναν στην Αρχαία Μεσσήνη

Αγιο, είχε μια ομάδα τουριστών από το εξωτερικό, οι οποίοι κάνουν διακοπές στη Μεσσηνία. Οι ξένοι επισκέπτες, οι οποίοι είχαν νοικιάσει βανάκι για να περιηγηθούν το νομό και να απολαύσουν τις ομορφιές του, πήγαιναν στην Αρχαία Μεσσήνη, όταν το μαύρο βαν στο οποίο επέβαιναν, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά, με το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια κοπέλα, η οποία ερχόταν προς Μεσσήνη.

Το σοβαρό τροχαίο, από το οποίο ευτυχώς, παρά το γεγονός ότι για τον απεγκλωβισμό της οδηγού του ΙΧ, χρειάστηκε να παρέμβουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μελιγαλά και Καλαμάτας, σημειώθηκε στο ύψος του Αριστοδημείου, στη διασταύρωση για το Βουρνάζι.

Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία, ενώ με ασθενοφόρα, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, τόσο δύο ξένοι τουρίστες που επέβαιναν στο βαν, όσο και η οδηγός του αυτοκινήτου, της οποίας η ζωή, ευτυχώς, δεν κινδύνευσε. Για πολλή ώρα, ο δρόμος παρέμεινε κλειστός, με την κυκλοφορία να παρακάμπτεται. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος, ενεργεί η Τροχαία.

foninews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button