Τοπικά Νέα

Ανησυχία από την αύξηση των κρουσμάτων σε σχολικές μονάδες της Μεσσηνίας

Τα αυξημένα κρούσματα Covid σε μαθητές σχολείων της Μεσσηνίας είναι το κυριότερο όσο και πιο ανησυχητικό χαρακτηριστικό της εξέλιξης της πανδημίας στο νομό μας αυτή τη στιγμή.

Χθες έκλεισε στο σύνολό του 1ου Γυμνασίου Καλαμάτας μέχρι και τις 10 Ιουνίου μετά και τα κρούσματα, που επιβεβαιώθηκαν στο σχολείο και σε διάφορα τμήματά του το τελευταίο τριήμερο και ιδιαιτέρως τη χθεσινή ημέρα.

Παράλληλα τίθενται σε αναστολή λειτουργίας μέχρι τις 7 του μήνα, 6 ακόμα τμήματα σχολείων της Καλαμάτας, Κυπαρισσίας, και Γαργαλιάνων, συγκεκριμένα το Γ1 του 4ου Γυμνασίου Καλαμάτας, το Γ1 του 5ου Γυμνασίου Καλαμάτας, το Α2 του 5ου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας, το Α2 του Γενικού Λυκείου Γαργαλιάνων και το Α2 του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κυπαρισσίας. Επίσης αναστέλλεται μέχρι τις 10 Ιουνίου η λειτουργία του Γ3 Του Γυμνασίου Κυπαρισσίας.

Μειώνονται οι εισαγωγές στο Νοσοκομείου Καλαμάτας

Στο μεταξύ εννέα νέα κρούσματα κορονοιού, ανακοινώθηκαν χθες (Δευτέρα) επισήμως από τον ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία με την εικόνα στην κλινική Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας να είναι βελτιωμένη, με μόλις τέσσερις συνολικά νοσηλείες, μετά και το ένα εξιτήριο, που δόθηκε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button