Αθλητικά

Υπό το βλέμμα “Λύμπε” το Εράνη – Ανδρούσα

Μπορεί οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις να είναι πολλές, αλλά η αγάπη για την Εράνη και τα Φιλιατρά είναι τέτοια που τον κάνουν να βρίσκει λίγο χρόνο για να δει από κοντά την πόλη του και την ομάδα.

Ο λόγος για τον τεχνικό πλέον διευθυντή της ΑΕΚ Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται την Κυριακή στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το πρώτο ματς της Εράνης για το 2018, με αντίπαλο την Ανδρούσα.

Οι φιλιατρινοί θέλουν να μπουν με το… δεξί στο νέο έτος παίρνοντας βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση.

“Η Ανδρούσα έχει δώσει καλά δείγματα γραφής. Είναι μια ομάδα που παίζει για το αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε την κατάλληλη ηρεμία και υπομονή για να ξεκλειδώσουμε την αντίπαλη άμυνα και να πάρουμε τη νίκη”, λέει στην “Ελευθερία” ο προπονητής της Εράνης Κώστας Λυμπερόπουλος για το μεθαυριανό παιχνίδι.

Χάνει τη σεζόν ο Μπακούρος, παρελθόν ο Αριδάς

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Εράνη θα αγωνιστεί χωρίς τους Χαράλαμπο Μπακούρο και Παναγιώτη Αριδά. Ο πρώτος υπέστη κάταγμα περόνης και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ ο Αριδάς λόγω σχολικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας και θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Κυπαρισσία. Η Εράνη δεν “καίγεται” πάντως να προχωρήσει σε μεταγραφές, μιας και το ρόστερ έχει 22 παίκτες. Από την αρχή της σεζόν η ομάδα στηρίζεται σε νέα παιδιά από την περιοχή και με αυτό το πλάνο θα συνεχίσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button