ΕκπαίδευσηΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Υψηλές βαθμολογίες για το ΓΕΛ Κυπαρισσίας – “Ζαλίζουν” τα 19.329 μόρια που συγκέντρωσε ο Γ. Κωνσταντόπουλος!

Untitled-1


Για ακόμη μια χρονιά το Γενικό Λύκειο Κυπαρισσίας σημείωσε πρωτιές και υψηλές βαθμολογίες με το 35% των μαθητών έγραψαν πάνω από 15.000 μόρια ενώ 85% πάνω από 10.000 μόρια.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής μαθητές και γονείς είχαν συγκεντρωθεί στον προαύλιο χώρο του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας και περίμεναν με αγωνία την ανακοίνωση των βάσεων. Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σήμανε και το τέλος της αγωνίας πολλών υποψηφίων. Στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις παρά τη δυσκολία των θεμάτων υπήρχαν μαθητές που άγγιξαν το άριστα, ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο μαθητής Γιάννης Κωνσταντόπουλος ο οποίος κατατάσσεται στους πρώτους των πρώτων καθώς συγκέντρωσε 19.329 μόρια!


Γιάννης Κωνσταντόπουλος: 19.329 μόρια

10

Αισθάνομαι δικαιούμενος, δεν περίμενα να έχω τόσο υψηλή βαθμολογία, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την βαθμολογία μου. Στοχεύω σε ιατρικές σχολές, θα επιλέξω αναμεσά σε Ιατρική Αθηνών και Οδοντιατρική.


Γιώργος Παναγόπουλος: 18.249 μόρια

11

Αύτη τη στιγμή είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ο στόχος μου ήταν Νομική, πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει, αν όχι Αθήνα, η Θεσσαλονίκη είναι εφικτή. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους, και ιδιαίτερα στα παιδιά του σχολείου μας. Η συνεργασία μεταξύ μαθητών και καθηγητών ήταν εξαιρετική.


Γιάννης Κουτσογιάννης: 17.000 μόρια στο πεδίο των Ανθρωπιστικών Επιστημών και 17.100 μόρια στο πεδίο των Παιδαγωγικών Επιστημών

12

Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μου, όχι όμως απολυτά ικανοποιημένος καθώς η Νομική ήταν ο στόχος και ήθελα 500 μόρια παραπάνω. Με δυσκόλεψε το μάθημα των Λατινικών. Η συνεργασία μας με το σχολείο μας ήταν αρίστη και οι καθηγητές ήταν στα δύσκολα μαζί μας.


Ευγενία Μελά: 18.158 μόρια

13

Ήθελα επιστήμες υγείας, ιατρική, τώρα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, θα δούμε.


Μαρία Ελένη Τουρκογιάννη: 17.869 μόρια

15

Είμαι πολύ ευχαριστημένη και προσανατολίζομαι προς την Νομική, την οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων την έχω επιτύχει. Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη, αλλά τελικά τα καταφέραμε.

Ο διευθυντής της σχολικής μονάδας, κ. Ευάγγελος Αντωνόπουλος δήλωσε: «Σήμερα κλείνει για τους μαθητές μας ένας κύκλος της μαθητικής τους ζωής και ανοίγουν πανιά για το ταξίδι που ονειρεύτηκαν».

Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία» δήλωσε η κ. Ντρούλια Αικατερίνη, τακτικό μέλος της Λυκειακής επιτροπής των Πανελλαδικών εξετάσεων η οποία διάβασε το μήνυμα του όπου μετέφερε το μήνυμα του Διευθυντή του σχολείου το οποίο ανέφερε τα εξής: «Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και τις νέες, για τις άριστες βαθμολογίες τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι κοπιαστικές προσπάθειες πολλών χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η επιτυχία αυτή είναι συνάρτηση της πολύ καλής συνεργασίας που όλα αυτά τα χρόνια έχουν αναπτύξει η διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας με τους μαθητές και τους γονείς τους. Στις δυσκολίες που διανύει σήμερα η χώρα, αντλούμε δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία από τις διακρίσεις αυτές των παιδιών μας, ενώ έχουμε ανάγκη τις γνώσεις και τις ιδέες τους, για το μέλλον του τόπου. Η Παιδεία είναι και θα είναι στυλοβάτης της ανόρθωσης και της ανάταξης της Πατρίδας μας, είμαστε σίγουροι για αυτό». Στη καινούρια διαδρομή τους, συνέχισε η κ. Γαλάνη Αικατερίνη, Οικονομολόγος του σχολείου, «ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσουν το δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, ως πολύτιμό εφόδιο, για τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια, κυρίως όμως για την ίδια την ζωή. Κλείνοντας θα αναφέρω τα λόγια Περιφερειάρχη Εκπαίδευσης Πελοποννήσου: « Η Κυπαρισσία διαθέτει υψηλού επιπέδου σχολικές μονάδες. Θα έλεγα ότι τα σχολεία της διακρίνονται για τους υψηλούς δείκτες ποιότητας. Ειλικρινά θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς, τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, για το έργο το οποίο παράγουν…Το Λύκειο Κυπαρισσίας είναι ένα Λύκειο που τιμά την Πελοπόννησο για τη δουλειά που κάνει!»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button