ΕκπαίδευσηΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Υψηλές βαθμολογίες και φέτος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις από το ΓΕΛ Κυπαρισσίας

Οι καλές επιδόσεις των αποφοίτων του Λυκέιου Κυπαρισσίας συνεχίζουν να σκορπίζουν χαρά σε γονείς και φίλους, μετά από την κοπιαστική και αγχώδη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

Τα μόρια που συγκέντρωσαν οι τρεις υποψήφιοι τους δίνουν την πρωτιά ανάμεσα στους δεκάδες υποψηφίους του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσία που εξασφαλίζουν και φέτος την είσοδό τους στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα αλλά και μία από τις πρώτες θέσεις στο όνειρό τους, στην σχολή δηλαδή που θα επιλέξουν για να φοιτήσουν την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά. Την υψηλότερη βαθμολογία με 18.151 μόρια συγκέντρωσε ο μαθητής Βασίλης Παπαγεωργίου,  ενώ ακολούθησε ο μαθητής Αχιλλέας Παρασκευόπουλος με 18.095 μόρια και τρίτη η Ιωάννα Σπάλα με 18.030 μόρια.

Ολοι τους δηλώνουν ανακουφισμένοι με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και παραδέχονται ότι διάβασαν αρκετά για να τα καταφέρουν.

Ο Βασίλης Παπαγεωργίου, ο οποίος πέτυχε 18.151 μόρια, δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ανακουφισμένος. Σίγουρα, ήταν μια επίπονη χρονιά αλλά, νομίζω, με πίστη, πάνω απ’ όλα στους στόχους μας, μπορούμε να πετύχουμε τα όνειρά μας!»

Ο Αχιλλέας Παρασκευόπουλος, ο οποίος έπιασε 18.095 μόρια, δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος, είμαι χαρούμενος! Νιώθω πως όλοι οι κόποι μου, της χρονιάς, δεν πήγαν χαμένοι».

Η Ιωάννα Σπάλα, η οποία πέτυχε 18.030 μόρια, δήλωσε: «Δεν το περίμενα, να πω την αλήθεια. Περίμενα γύρω στο 16 με 17, χωρίς πλάκα, γιατι φοβόμουνα κυρίως για τα αρχαία και την έκθεση. Πήγα πάρα πολύ καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη φυσικά. Δεν έχω αποφασίσει ακριβώς τι θα δηλώσω για πρώτη επιλογή, αλλά μ’ αρέσει και η Δημοσιογραφία και Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών!».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button