Αθλητικά

Φήμη-βόμβα στην Τούμπα πριν τον τελικό – «Τελειώνει» κορυφαίο όνομα;

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες της φετινής σεζόν για τον ΠΑΟΚ, αφού πήρε φανέλα βασικού σε ολόκληρο τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και παρουσίασε εξαιρετική σταθερότητα κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου.

Μάλιστα, για τον Έλληνα γκολκίπερ γράφτηκε πρόσφατα ότι παρακολουθείται έντονα από ιταλικές ομάδες και συγκεκριμένα τις Ουντινέζε και Σαμπντόρια, κάτι που φαίνεται να ισχύει.

Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δε γνωρίζει πολλά προς το παρόν για το θέμα, ενώ από τη στιγμή που έχει μπροστά του τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 12 Μαΐου, επικεντρώνεται στο αγωνιστικό κομμάτι.

Για τον Έλληνα τερματοφύλακα δεν έχει εκδηλωθεί καμία σκέψη πώλησης στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, ενώ ούτε ο μάνατζερ του παίκτη έχει προς το παρόν κάποια επίσημη ενόχληση από την Ιταλία ή από άλλη αγορά.

Ωστόσο, η υπόθεση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη δεν αποκλείεται να έχει «ψωμί» ενόψει του καλοκαιριού, αφού το συμβόλαιό του στον Δικέφαλο δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό, άρα εάν προκύψει κάποια πρόταση από το εξωτερικό, πιθανότατα θα είναι πιο προσοδοφόρα για τον παίκτη σε σχέση με όσα κερδίζει τώρα.

Συνεπώς, οι Θεσσαλονικείς δεν αποκλείεται να καλύψουν τα νώτα τους σε αυτόν τον τομέα, με πηγές να αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να προσφέρουν νέα επέκταση συμβολαίου στον Έλληνα γκολκίπερ για να αποκαταστήσουν την «αδικία» που έχει γίνει στην περίπτωσή του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ίσως γίνει προσεχώς πρόταση ανανέωσης, που θα αφορά τριπλασιασμό των αποδοχών του (συμβόλαιο 500.000+), προκειμένου ο παίκτης να κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες και να προσηλωθεί στον ΠΑΟΚ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button