ΓαργαλιάνοιΚυπαρισσίαΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Φιλιατρά, Γαργαλιάνοι, Κυπαρισσία και άλλες περιοχές της Τριφυλίας “βούλιαξαν” από κόσμο!

 

Untitled-1


Πληρότητα 100% εμφανίζουν ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα στην Τριφυλία!

Μεγάλο Σάββατο σήμερα και ένας καταπληκτικός καιρός έχει απλωθεί πάνω από την επαρχία της Τριφυλίας. Πολλοί επισκέπτες αλλά και ετεροδημότες έφτασαν από χθες στους Γαργαλιάνους, τα Φιλιατρά, την Κυπαρισσία κ.α. Στις αρχές της εβδομάδας η πληρότητα στα ξενοδοχεία άγγιζε το 80%, όμως ο καλός καιρός λειτούργησε θετικά και βοήθησε ώστε τις τελευταίες ημέρες να γίνουν μαζικές κρατήσεις με την πληρότητα να φτάνει στο 100%.

Ο παραλιακός άξονας ξεκινώντας από το Καλό Νερό και καταλήγοντας στη Μαραθόπολη δέχεται χιλιάδες επισκέπτες, με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Οι επαγγελματίες της περιοχής χαμογελούν και πάλι μετά από καιρό ενώ οι επισκέπτες φαίνονται να είναι ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση.

Τα τελευταία ψώνια για τις προετοιμασίες που απαιτεί η Ανάσταση και η αυριανή μέρα είναι σε εξέλιξη με το παρκάρισμα να είναι λίγο δύσκολο στα κέντρα των μεγάλων πόλεων της Τριφυλίας. Τα κλειστά σπίτια έχουν ανοίξει και γνώριμα πρόσωπα που βλέπονται σπάνια έχουν την ευκαιρία να πουν δυο κουβέντες και να ευχηθούν καλή Ανάσταση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button