Αθλητικά

Φοβερό σκηνικό με Ουζουνίδη και οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη!

Παρά τα πολλά προβλήματα του Παναθηναϊκού, που έχουν εξωθήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη σε «αιχμηρές» δηλώσεις το τελευταίο διάστημα, ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως έχει την απόλυτη στήριξη των οπαδών της ομάδας.

Οι φίλοι του Τριφυλλιού θεωρούν τον Εβρίτη τεχνικό ως το μοναδικό στήριγμα που έχει απομείνει στον σύλλογο και δείχνουν εμπράκτως την εκτίμησή τους προς τα πρόσωπό του.

Αυτό συνέβη και μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Ουζουνίδη να γίνεται αντικείμενο αποθέωσης από τον κόσμο του Τριφυλλιού!

Οι οπαδοί που έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες της Ριζούπολης περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά την λήξη του ματς και όταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε την εμφάνισή του για να κατευθυνθεί προς το πούλμαν των Πρασίνων, το συγκεντρωμένο πλήθος τον υποδέχθηκε με χειροκροτήματα και φώναξε ρυθμικά το όνομά του!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button