Κόσμος

Φρίκη: Βρήκε φρικτό θάνατο πανηγυρίζοντας τη νίκη της Βραζιλίας επί της Σερβίας

Η απίστευτη τραγωδία της 30χρονης Τάμρα Μαϊότσι στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας

Φρικτό τέλος είχε μία νεαρή Bραζιλιάνα ενώ γιόρταζε την νίκη της ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας της επί της Σερβίας στο Μουντιάλ.

Ποιος να πιστέψει ότι την ώρα που θα πανηγύριζε για τη νίκη της Βραζιλίας απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί σε σπίτι φίλων της,η 30χρονη Τάμρα Μαϊότσι θα έβρισκε τραγικό θάνατο;

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν σε σπίτι στην περιοχή Itatiba του Σάο Πάολο με φίλους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Για να γιορτάσει τη νίκη της Εθνικής Ομάδας Βραζιλίας επί της Σερβίας (2-0), είχε γεμίσει το ποτήρι της με κρασί. Σηκώθηκε από τον καναπέ για να πανηγυρίσει, όμως,ενώ κρατούσε το ποτήρι, γλίστρησε κι έπεσε.Το ποτήρι έσπασε σε χίλια κομμάτια.Ένα από αυτά της μπήκε στο λαιμό τραυματίζοντας τη σφαγίτιδα φλέβα…

Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αργότερα…

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Τάμρα Μαϊότσι καθόταν στον καναπέ και κρατούσε με το ένα χέρι το κινητό της και με το άλλο ένα κρυστάλλινο ποτήρι με κρασί.Καθώς σηκώθηκε από τον καναπέ για να πανηγυρίσει με τους φίλους της τη νίκη Βραζιλίας επί της Σερβίας μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του παιχνιδιού, έχασε την ισορροπία της όταν πήγε σκόνταψε σε τραπέζι.Γλιστρώντας έπεσε στο πάτωμα το οποίο ήταν γεμάτο σπασμένα γυαλιά.Ένα κομμάτι όμως τραυμάτισε την σφαγίτιδα φλέβα της με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει τη ζωή της.

Οι φίλοι της δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Το αίμα δεν σταμάταγε να αναβλύζει από το λαιμό της Τάμρα με τους πιο ψύχραιμους να προσπαθούν με πετσέτες να σταματήσουν τη αιμορραγία.

Μάταια όμως.Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, ήταν πλέον αργά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button