Αθλητικά

«Χαμός» για Ουζουνίδη-Αναστασίου – Πού «στέλνουν» τον πρώτο, μεταγραφή-βόμβα ο δεύτερος

Αν και ακόμα νωρίς, οι ομάδες αρχίζουν σιγά σιγά να ασχολούνται με τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι οι μεταγραφικές φήμες φουντώνουν.

Φυσικά, τα σενάρια που αναπτύσσονται δεν αφορούν μόνο παίκτες, αλλά και προπονητές. Στην επικαιρότητα βρίσκονται τα ονόματα του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Γιάννη Αναστασίου, αφού ο πρώτος γράφεται ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ενώ ο δεύτερος είναι ελεύθερος και ψάχνει ομάδα.

Για τον Ουζουνίδη, μάλιστα, κυκλοφορεί το σενάριο ότι τις προηγούμενες ημέρες τον προσέγγισε o ΑΠΟΕΛ για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Δώνη. Το θέμα δεν προχώρησε, με την κυπριακή ομάδα να διαψεύδει τα σενάρια.

Ωστόσο, παρά τις διαψεύσεις, η φημολογία για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να υφίσταται. Μάλιστα, σε αυτή έχει προστεθεί εκτός του ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια, καθώς αμφότερες οι κυπριακές ομάδες «ψάχνονται» για Έλληνες προπονητές.

Όσο για τον Γιάννη Αναστασίου, φαίνεται να στοχεύει σε κίνηση που θα προκαλέσει έκπληξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού ψάχνει δουλειά στην Αγγλία, έστω και ως βοηθός προπονητή!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button