Αθλητικά

Χαμός στον Ολυμπιακό – «Χοντρό» επεισόδιο Σφαιρόπουλου με τους Αμερικανούς!

Χάλασε το κλίμα στον πάγκο του Ολυμπιακού και μάλιστα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Πειραιωτών με την Αναντολού Εφές.

Πρωταγωνιστές ήταν ο Χόλις Τόμπσον και Τζαμέλ ΜακΛίν, οι οποίοι τσακώθηκαν με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, όταν αυτός τους έκανε αλλαγή.

Συγκεκριμένα, στα μέσα της δεύτερης περιόδου ο Τόμπσον αντικαταστάθηκε μετά από μόλις 2:40 στο παρκέ. Φάνηκε να λέει κάτι στον Σφαιρόπουλο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος τού φώναξε σε έντονο ύφος, με το επεισόδιο να τελειώνει άμεσα.

Εν συνεχεία, αντικαταστάθηκε και ο ΜακΛίν μετά από συνεχόμενες κακές άμυνες που έπαιξε, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να τον αποσύρει στον πάγκο και να του κάνει δριμύτατες παρατηρήσεις.

Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε στον ΜακΛίν, ο οποίος αντέδρασε αντιμιλώντας στον προπονητή του!

Η αντίδραση του Αμερικανού «πυροδότησε» την έκρηξη του Σφαιρόπουλου, με τους δύο άνδρες να έχουν έντονη λογομαχία. Μάλιστα, για να λήξει το επεισόδιο χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμοτέρων, καθώς ο βοηθός προπονητή, Μίλαν Τόμιτς, και ο συμπαίκτης του ΜακΛίν, Μπράιαν Ρόμπερτς, σηκώθηκαν και ζήτησαν από τον Αμερικανό να σταματήσει και να καθίσει στον πάγκο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα όσα συνέβησαν στον πα΄γκο δεν άρεσαν στο κοινό του ΣΕΦ, το οποίο κατάλαβε τι συμβαίνει και έκανε γνωστή τη δυσφορία του με αποδοκιμασίες.

Πάντως, δεν δόθηκε συνέχεια στην κόντρα. Αντιθέτως, λίγα λεπτά αργότερα ο ΜακΛίν πέρασε ξανά στο παρκέ και καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button