Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

«Χαμός» στο Δ.Σ. Τριφυλίας από την κόντρα Κατσίβελα – Ασημακόπουλου με αφορμή το Α.Τ. Φιλιατρών [βίντεο]

 

Untitled-1


Ο Γιώργος Ασημακόπουλος «απασφάλισε»… κατά του δημάρχου κ. Κατσίβελα, με τον δεύτερο να του απαντά πως :«Η ιδεολογία σας στον χώρο της Χ.Α. πάντα αναζητά τον επιτήδειο εχθρό»!

Επίθεση στον δήμαρχο Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα, εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος από τα Φιλιατρά Γιώργος Ασημακόπουλος, με αφορμή την πρόσφατη απάντηση Κωνσταντινέα που «έδειχνε» ως υπεύθυνο για το λουκέτο στο Α.Τ. Φιλιατρών τον δήμαρχο Τριφυλίας. Στην ερώτηση του σχετικά με το Α.Τ. Φιλιατρών ανέφερε τα εξής: «Σήμερα περίμενα να πείτε και ορισμένα πράγματα για το Α.Τ. Φιλιατρών, αλλά βλέπω σιωπή. Όλοι ξέρουμε πως έχουμε φτάσει ως εδώ, και έχετε και εσείς ευθύνη γιατί δεν σταθήκατε σαν δήμαρχος Τριφυλίας. Γιατί όταν πήγατε στην Τρίπολη θα έπρεπε να έλθετε στο Δ.Σ. να φέρετε το θέμα, και αντί αυτού πήρατε το αντάλλαγμα (Α.Τ. Γαργαλιάνων) και δεν το κάνατε ποτέ, δεν σας κατηγορώ σαν πρόσωπο, όμως δεν το κάνατε ως δήμαρχος Τριφυλίας. Λυπάμαι για αυτά τα πράγματα, το αφήνω στην κρίση του Φιλιατρινού λαού, αλλά και των Κυπαρίσσιων και Γαργαλιανιωτών.

Ο δήμαρχος στην απάντησή του προς τον κ. Ασημακόπουλο είπε, «εγώ μανούλα μου να κάτσω να σου λύσω όλα τα ψυχολογικά προβλήματα δεν θα μπορέσω να το κάνω», κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του σύμβουλου της αντιπολίτευσης κ. Κουτσούλη, αλλά και του κ. Καλογερόπουλου. Ο δήμαρχος συνέχισε λέγοντας πως, «ψάχνετε να βρείτε έναν εχθρό τον οποίο να τον στοχοποιήσετε για όλες τις επιδιώξεις σας, βεβαίως η ιδεολογία σας στον χώρο της Χ.Α. πάντα αναζητά τον επιτήδειο εχθρό, θέλετε εσείς να παίξω τον ιδεολογικό εχθρό για να βγάλετε όλη τη μανία σας». Ωστόσο στην ερώτηση του δημάρχου, προς τον κ. Ασημακόπουλο, για το «αν στεναχωρήθηκε που έμεινε το Α.Τ. Κυπαρισσίας και το Α.Τ. Γαργαλιάνων» ο κ. Ασημακόπουλος δεν απάντησε.

Δείτε τη συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Παρέμβαση έκαναν και οι δημοτικοί σύμβουλοι των Φιλιατρών, κ. Σαρματζής, κ. Παπαθεοδοσίου και ο Αντιδήμαρχος κ. Πούλος, με τον κ. Σαρματζή να επιτίθεται στον κ. Ασημακόπουλο με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Ασημακόπουλο χαρακτηρίζοντας τον ως το «δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ» καθώς επιμένει να θέλει την λύση της κυβέρνησης, που είναι ο θεσμός του τοπικού αστυνόμου.

 

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button