ΑγροτικάΤοπικά Νέα

Χωρίς απόφαση η χθεσινή συνέλευση των αγροτών στους Γαργαλιάνους

Ανανεώνουν οι αγρότες το ραντεβού τους για την ερχόμενη εβδομάδα

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στην Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη των Γαργαλιάνων η ανοιχτή συνέλευση των αγροτών των Γαργαλιάνων, που συγκάλεσε ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων, με θέμα συζήτησης το φορολογικό, το ασφαλιστικό και γενικότερα τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των αγροτών.

Αρκετοί αγρότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου, ωστόσο αυτό που τονίστηκε από όλους είναι πως θα πρέπει να υπάρξει μαζικότερη κινητοποίηση και παράλληλες επαφές με άλλους συλλόγους. Για το λόγο αυτό, οι αγρότες των Γαργαλιάνων αποφάσισαν να γίνει μια νέα συνέλευση την ερχομένη εβδομάδα όπου εκεί αναμένεται να πάρουν τις τελικές αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις και τη μορφή τους

Το θέμα της δίκης των Τριφύλιων αγροτών για το μπλόκο στο Καλό Νερό τον Φεβρουάριο του 2016 απασχόλησε την συνέλευση.

Συζήτηση έγινε κατά τη διάρκεια της συνέλευσης και για το πολύ σοβαρό ζήτημα των αγροτών που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις το 2016, στο Καλό Νερό, και θα δικαστούν την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στην Κυπαρισσία.

Η νομική σύμβουλος του αγροτικού συλλόγου η οποία ήταν παρών στην συνέλευση, κα. Β. Μαρίνη, για την υπόθεση αυτή ανέφερε πως η δίκη θα πρέπει να γίνει κανονικά, ενώ οι δικαστές θα πρέπει να αποφασίσουν αφού πρώτα ακούσουν το σκεπτικό της πράξεως των αγροτών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button