Τοπικά Νέα

Χωρίς ενδιαφέρον (και) η σημερινή δημοπρασία για την εκμίσθωση του Τουριστικού Γαργαλιάνων

 

dav


Η εικόνα μιλάει από μόνη της, ωστόσο…

Δυστυχώς δεν υπήρξε ενδιαφέρον από επενδυτή στη σημερινή, δεύτερη, δημοπρασία για την εκμίσθωση του Δημοτικού Τουριστικού Ξενώνα στη θέση προφήτης Ηλίας Γαργαλιάνων για τα επόμενα 50 χρόνια.

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε σήμερα από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κυπαρισσία ωστόσο δεν εμφανίστηκε κάποιος ενδιαφερόμενος. Αυτό σημαίνει ότι ο δήμος Τριφυλίας στη συνέχεια θα πάει σε ελεύθερη διαπραγμάτευση με όποιον ενδιαφερόμενο επενδυτή εμφανιστεί.

Γεγονός είναι πως τις προηγούμενες ημέρες ενδιαφερόμενος εμφανίστηκε στο Δημαρχείο στην Κυπαρισσία και ζήτησε τους όρους της δημοπράτησης, ωστόσο δεν εμφανίστηκε στη σημερινή δημοπρασία. Πάντως, από την πλευρά του Δήμου φαίνεται να μην έχει «κλείσει» οριστικά η υπόθεση καθώς υπάρχει αισιοδοξία πως στην διαδικασία που θα ακολουθήσει ίσως βρεθεί επενδυτής.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. τα έχουμε γράψει εδώ και καιρό σχετικά με το τουριστικό και την δημοπρασία – δεν γίνεται τιποτις.
    τώρα με την ‘τε α τε’ διαδικασία θα γίνουν όλα, αλλά αυτός που θα επιλεχθεί δεν θα τελειώσει το έργο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button