Αθλητικά

«Ψήνεται» η πρώτη κίνηση στο Λιμάνι, άσος που τρελαίνει κόσμο – «Ό,τι καλύτερο σε… χταπόδι»!

Την… τιμητική του έχει τα τελευταία 24ώρα ο 26χρονος τερματοφύλακας, Ανδρέας Γιαννιώτης, καθώς ντεμπουτάρισε σε επίπεδο Ανδρών με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Ελλάδας.

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον νεαρό τερματοφύλακα στο φιλικό με την Αίγυπτο και όλοι του οι φίλοι έσπευσαν να συμμετάσχουν στη χαρά του και να του μεταφέρουν ευχές και συγχαρητήρια για την «παρθενική» του συμμετοχή με τη φανέλα με το εθνόσημο. Ιδιαίτερο ρόλο στο… μοτίβο αυτό διαδραμάτισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, που φαίνεται πως κάνουν «ψηστήρι» στον Έλληνα τερματοφύλακα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μια και ακόμα δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο Ανδρέας Γιαννιώτης θα επιστρέψει στο Λιμάνι.

Ο ίδιος, άλλωστε, έχει αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και φαίνεται πως αυτό που τον «καίει» περισσότερο είναι να παίζει σε μια ομάδα βασικός και να διατηρήσει τη θέση του στο εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και όχι τόσο το να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αν είναι αυτό είναι να συνοδευτεί ξανά με μια θέση στον πάγκο…

Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι παίκτες έσπευσαν να δείξουν στον Ανδρέα Γιαννιώτη ότι τον αντιμετωπίζουν σαν μέλος της οικογένειάς τους, δείχνοντάς του την αγάπη και τον θαυμασμό τους σε διαδικτυακά τους μηνύματα.

«Ό,τι καλύτερο έχω δει. Μπράβο, τοπ», έγραψε στον συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, με τον Λεονάρντο Κούτρη να συμπληρώνει: «Ό,τι καλύτερο έχω δει σε… χταπόδι»!

Πολλά συγχαρητήρια έστειλαν στον 26χρονο πορτιέρε και οι Σπύρος Ρισβάνης, Μανώλης Σιώπης, με τον Ανδρέα Γιαννιώτη να απαντάει στον κάθε έναν ξεχωριστά και να τον ευχαριστεί. Ιδιαίτερα στον Λεονάρντο Κούτρη έγραψε πως είναι «αδερφός».

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι -αν μη τι άλλο- υπάρχει ένα ξεχωριστό δέσιμο ανάμεσα στους παίκτες, που όπως όλα δείχνουν θα βρίσκονται του χρόνου στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και στο Λιμάνι ευελπιστούν να ανήκει σε αυτό και ο κορυφαίος Ελληνας τερματοφύλακας της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button