Viral

Όλοι ψάχνουν να μάθουν περισσότερα για αυτή τη γαμήλια φωτογραφία

Η ημέρα του γάμου είναι για  πολλά ζευγάρια η πιο σημαντική μέρα στη ζωή τους. Συνήθως, ένας φωτογράφος γάμου υπάρχει πάντα στην τελετή, έτσι ώστε τα ζευγάρια να μπορούν να απαθανατίσουν την ξεχωριστή τους στιγμή και κάθε φορά που θα τη νοσταλγούν, να ξεφυλλίζουν το άλμπουμ τους. Ωστόσο, τη συγκεκριμένη φωτογραφία από το γάμο του 25χρονου Kevin Kennedy Ryan, καλύτερα από όλους θα τη θυμάται… η αδερφή του.

Οι χρήστες του Twitter ζητούν λεπτομέρειες για τη φωτογραφία. Ο φωτογράφος απαθανάτισε τη στιγμή που το ζευγάρι φιλιέται για πρώτη φορά μετά τον γάμο, ωστόσο αίσθηση προκαλεί η λιπόθυμη αδερφή του γαμπρού. Όλοι ρωτούν να μάθουν τι πραγματικά συνέβη.

 Ένα tweet του γαμπρού διαλευκάνει κάπως την κατάσταση: «Η αδερφή μου έπεσε την ώρα που ο ιερέας με παρότρυνε να φιλήσω τη νύφη. Πρόκειται για πραγματικό γεγονός, δεν είχε σκηνοθετηθεί κάτι».

Ωστόσο, η ζέστη ήταν η αιτία λιποθυμίας της αδερφής και όχι η ρομαντική στιγμή του ζευγαριού. Μετά από τριάντα δευτερόλεπτα η γυναίκα σηκώθηκε, είχε πλήρως τις αισθήσεις της. Πλέον, αποτελεί μια αστεία φωτογραφία, καθώς ακόμα και ο Ryan μόλις έλαβε τη φωτογραφία από τον φωτογράφο δε μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του από τα γέλια.

Την ίδια αντίδραση είχαν και πολλοί χρήστες του Twitter. Μία εξ αυτών, η Craig Draaught σημειώνει ότι είναι «η καλύτερη φωτογραφία γάμου που έχει δει ποτέ»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button