Ελλάδα

Άγρια δολοφονία ηλικιωμένου στο Λουτράκι μετά από καυγά

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Περαχώρα Κορινθίας, λίγα χιλιόμετρα από το Λουτράκι με πρωταγωνιστές δύο ηλικιωμένους άνδρες.

Ο ανιψιός του θύματος, όταν επέστρεψε στο σπίτι από το Νοσοκομείο της Κορίνθου, βρήκε τον 81χρονο θύτη μέσα στο σπίτι και τον 85χρονο θείο του νεκρό στο έδαφος. «Κάνε ο,τι θες. Σκότωσέ με. Τον σκότωσα», φέρεται να του είπε δείχνοντάς του το πτώμα του θείου του όπως γράφει το loutraki365.gr.

O 85χρονος φέρεται ότι άρχισε να χτυπάει τη μεσοτοιχία που χωρίζει τα δύο σπίτια. Ο 81χρονος, αναστατωμένος βγήκε από το σπίτι του και εισέβαλλε αρχικά στην αυλή και στη συνέχεια στο σπίτι του 85χρονου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες (15.8.2018) το απόγευμα, στην Περαχώρα Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας (1) 81χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για ανθρωποκτονία 85χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες (15.8.2018), το απόγευμα, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι ανωτέρω για προσωπικές τους διαφορές, ο 81χρονος με τη χρήση σωματικής βίας τραυμάτισε θανάσιμα τον 85χρονο.

Ο 81χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button