Αθλητικά

«Άκυρο» Παϊρόζ μετά τον Βέργο; – «Διάψευση» Δώνη, πώς «απαντά» ο Νταμπίζας – «Μπαμ» από ΠΑΟΚ;

O Παναθηναϊκός μέσα δύο μέρες προχώρησε σε διπλό «χτύπημα» για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Μετά τον Αργυρή Καμπετσή, έκλεισε σήμερα και τον Νίκο Βέργο από τον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Δώνη να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς ήθελε διακαώς να αυξήσει τις λύσεις του στην επίθεση.

Οι συγκεκριμένες μεταγραφές έγιναν μετά από προσωπικές κινήσεις του Νίκου Νταμπίζα και μένει να δούμε αν τελικά θα γίνει μία ακόμα προσθήκη από την ξένη αγορά.

Όπως λέγεται, πάντως, τη συγκεκριμένη υπόθεση την έχει αναλάβει η πλευρά του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ που λειτουργεί σε αυτή τη φάση ανεξάρτητα από τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις εξελίξεις που έρχονται στο σύλλογο όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι.

Πάντως, δεν αποκλείεται τελικά η επόμενη μεταγραφή για την επίθεση να μην είναι τόσο… εντυπωσιακή, όπως εκτιμάται και όπως είχε δηλώσει δημόσια ο Γιώργος Δώνης. Και σε αυτό θα παίξει ρόλο οπωσδήποτε αν (και πότε) θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών στον Ταϊλανδό επενδυτή.

Όλα είναι ανοιχτά, δηλαδή, και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί με το μεγάλο «μπαμ», την ώρα που, όπως προαναφέραμε, ο Νίκος Νταμπίζας δουλεύει πιο εφικτές περιπτώσεις από την Ελλάδα.

Όπως αυτή του Πέδρο Κόντε, για τον οποίο έκανε πρόταση (400.000 ευρώ) στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν ικανοποίησε το αφεντικό, Γιώργο Χριστοβασίλη. Δεν αποκλείεται, βέβαια, ο Νίκος Νταμπίζας να επανέλθει και να κάνει κρούση και στον Ισπανό φορ, αν και είναι δύσκολο να τον δελεάσει οικονομικά από τη στιγμή που ο παίκτης έχει αρνηθεί μέσα στο καλοκαίρι πολύ μεγάλα συμβόλαια. Δεν υπάρχουν επομένως πολλές πιθανότητες να συμφωνήσει με τον Ισπανό ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να πιέσει τον ΠΑΣ να ρίξει τις απαιτήσεις του (ζητάει το ποσό της ρήτρας, 800.000 ευρώ).

Την ίδια στιγμή, μία άλλη περίπτωση που έχει πέσει στο τραπέζι από τον Νίκο Νταμπίζα είναι κι αυτή του Λάζαρου Λάμπρου, πρώην παίκτη της ομάδας, που τώρα ανήκει στον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός άσος δεν υπολογίζεται από τον Δικεφάλο, ο οποίος ψάχνει ομάδα να τον παραχωρήσει. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ατρόμητο, αλλά όχι από το εξωτερικό, που θα ήθελε ο ποδοσφαιριστής.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει κάνει την επαφή του με τους «ασπρόμαυρους», ωστόσο μόνο βέβαιο δεν είναι ότι στην Τούμπα θα δώσουν την έγκριση για μία τέτοια μεταγραφή που μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button