Αθλητικά

Άλλαξε χέρια ο Πάμισος, νέα σελίδα με Βασίλη Σιδηρόπουλο!

Η νέα εποχή για την Πάμισο είναι… εδώ! Η γενική συνέλευση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου επιβεβαίωσε την αλλαγή σελίδας στον ιστορικό σύλλογο, ο οποίος πλέον θα έχει πίσω του τον όμιλο εταιρειών Financial Corporation Ltd. που ανήκει στον επιχειρηματία Βασίλη Σιδηρόπουλο.

Την επίτευξη της συμφωνίας μετέφερε στο σώμα ο πρώην πρόεδρος του Παμίσου Γιώργος Πετρουλάκης ο οποίος είχε λάβει την εξουσιοδότηση να προχωρήσει τις επαφές.

Η ανακοίνωση έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από την συντριπτική πλειοψηφία των μελών στην κατάμεστη αίθουσα του καφέ Ideal αν και υπήρξαν και οι περισσότερο επιφυλακτικοί, όπως ο γραμματέας της απερχόμενης διοίκησης Σταύρος Δημόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την απορία του για την απουσία των επενδυτών από την γενική συνέλευση.

Μετά από ένα διήμερο συνεχών επαφών και συζητήσεων καθώς θέλαμε όλα τα θέματα να είναι ξεκάθαρα και για τις δυο πλευρές, καταλήξαμε σε συμφωνία. Η ομάδα γυρίζει σελίδα και έρχονται καλύτερες μέρες. Ο Πάμισος θα έχει πλέον δυνατή διοίκηση και πρωταγωνιστικούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής”, τόνισε ο Γιώργος Πετρουλάκης ο οποίος είχε δίπλα του στο πάνελ τον πρώην γραμματέα, Παναγιώτη Τσέρτο.

Λεπτομερείς ανακοινώσεις για το διοικητικό σχήμα και την στελέχωση της ομάδας θα γίνουν μέσω ανακοινώσεων Τύπου, από αρμόδιο δημοσιογράφο (δεν κατονομάστηκε), τακτική που θα ακολουθήσει στο εξής η ομάδα, όπως επισήμανε ο Γιώργος Πετρουλάκης.

Θεωρείται δεδομένο πάντως πως στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα καθήσει ο Κώστας Κλάδης ενώ την Πέμπτη αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Παρόντες στην γενική συνέλευση ήταν μεταξύ άλλων οι Νίκος Ρούτσης, Αλέκος Βλαχάκης, Τάκης Φιλόπουλος, Νίκος Δρακόπουλος, Απόστολος Κοσμάς και οι ποδοσφαιριστές Ηλίας Ηλιόπουλος, Γιάννης Μωράκης και Σωτήρης Δημητρακόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button