Τοπικά Νέα

Άφαντη η αντιπολίτευση στο Δήμο Τριφυλίας – Ουδείς παρών στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

 

dav


Η Δημοτική Αρχή Κατσίβελα… «παίζει μπάλα» μόνη της, χωρίς καμία δυναμική παρουσία από την απέναντι πλευρά.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας, δυστυχώς παρουσιάστηκαν μόνο οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης (3), ενώ από την αντιπολίτευση (2) δεν εμφανίστηκε κανένας σύμβουλος, τακτικό μέλος ή αναπληρωματικό της Οικονομικής. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν αρκετά στον αριθμό και σημαντικά, ωστόσο ουδείς άκουσε τι ειπώθηκε και αυτοί που δεν εμφανίστηκαν θα ενημερωθούν όπως πάντα… δια του τύπου.

Θλίβει το γεγονός ότι η παράταξη Ανδρινόπουλου αρχίζει να «ξεφτίζει», καθώς δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει αντιπολιτευτικό «ρήγμα» στην δημοτική ομάδα του δήμαρχου κ. Κατσίβελά, αντίθετα με την συμπεριφορά της την ενισχύει. Η δε ομάδα Κατσίβελα έχει δώσει αφορμές για αντιπολίτευση ουσίας, ωστόσο έμειναν αφορμές. Η αναφορά στην παράταξη Ανδρινόπουλου έχει να κάνει με το γεγονός πως αποτελεί τη μείζονα μειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας και με τον αριθμό των συμβούλων που έχει θα έπρεπε να κινείτε, τουλάχιστον, πάνω από τη μετριότητα…

Η κοινωνία με όλα όσα διαδραματίζονται ερήμην της, θα πάρει τα πάνω της και την κατάσταση στα χέρια της με επιλογές εκτός όλων αυτών που έχουν ψηφιστεί για να υπηρετήσουν το Δήμο Τριφυλίας, αφού οι μεν και οι δεν εκλεγμένοι δεν υπηρετούν το Δήμο και του Δημότες αλλά καθένας κάνει μόνο τα προς το συμφέρον του, ατομικό ή πολιτικό κι εκλογικό. Πρέπει κάποια στιγμή να καθαρίσει η ήρα απ’ το στάρι, τελικά τι θέλουμε, πολιτικάντηδες με φόντο τις επόμενες εκλογές ή πολιτικούς με όραμα τις επόμενες γενιές…

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΓΛΑΣΤΡΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button