Lifestyle

Έγινε αγνώριστος – Πώς έχασε 80 κιλά

Ο Clayton Gee ήταν ένας υπέρβαρος άνθρωπος που έφτασε σε σημείο να κινδυνεύει η ζωή του από τα περιττά κιλά που κουβαλούσε.

Ο 30χρονος είναι άλλη μια περίπτωση ανθρώπου που αν και αργά, συνειδητοποίησε την κρισιμότητα της κατάστασης του και άλλαξε όλη του την ζωή.

Ο Τεξανός είναι πλέον αγνώριστος, έχοντας χάσει πάνω από 80 κιλά.

«Είχα δοκιμάσει πολλές δίαιτες και το μόνο που κατάφερνα ήταν να χάνω 10 κιλά και να παίρνω μετά τα διπλάσια. Κάθε νέο πρόγραμμα υποσχόταν ότι αυτό ήταν το καλύτερο».

Μια μέρα ο o Clayton «χάζευε» στο Reddit όταν έπεσε πάνω σε κάποιο άρθρο για τις θερμίδες. Εκεί γεννήθηκε το έντονο ενδιαφέρον του για τις θερμίδες, γεγονός που τον βοήθησε να χάσει βάρος.

ghjhgjh.PNG

Πριν

 

Face-Current-e1537185641965.jpg

Μετά

Σύντομα άρχισε να καταγράφει το φαγητό του, αγόρασε μια ζυγαριά τροφίμων, κατέβασε μια εφαρμογή για διατροφή και ξεκίνησε το ταξίδι του για να χάσει σημαντικό βάρος.

Η διατροφή του περιελάμβανε συνήθως τροφές υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη, όπως φακές, φασόλια και μπρόκολο, αλλά ομολογεί: “Είμαι επίσης οπαδός του ουίσκι, του παγωτού, ανάμεσα σε όλα τα άλλα στερεοτυπικά σκουπίδια” που ακόμα περιλαμβάνει η καθημερινότητα μου”.

 

IMG_20180815_172817-1-e1537190451720.jpg

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button