ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Έγκλημα δίχως τιμωρία: Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία της 35χρονης Γεωργίας Φιλοπούλου στους Γαργαλιάνους

2107572


Ένας χρόνος στο απόλυτο σκοτάδi.

Στο σκοτάδι παραμένουν οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με την δολοφονία της 35χρονης Γεωργίας Φιλοπούλου στις 9 Δεκεμβρίου 2016 μέσα στο αυτοκίνητό της στους Γαργαλιάνους. Αν και σήμερα συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την άγρια δολοφονία της πολύτεκνης μητέρας, ακόμη δεν έχει προκύψει το παραμικρό στοιχείο που να ρίχνει φως στην υπόθεση και να απαντά στο ερώτημα ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα. Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στην τοπική κοινωνία των Γαργαλιάνων ακριβώς έναν χρόνο πριν πληροφορήθηκε την είδηση της στυγερής δολοφονίας της 35χρονης, μητέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών.

Την Πρωτοχρονιά του 2016 γέννησε το πρώτο παιδί της χρονιάς για τη Μεσσηνία και το τέταρτο για την οικογένειά της. Στις 9 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς, ο ίδιος της ο άντρας, την βρίσκει δολοφονημένη. Έχει δεχτεί πυροβολισμό στο κεφάλι και ενώ βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό της, σε αγροτικό παράδρομο της επαρχιακής οδού Γαργαλιάνων – Λεύκης Τριφυλίας. Ο ιατροδικαστής διαπιστώνει κακώσεις κεφαλής δια βολίδων κυνηγετικού όπλου από έναν πυροβολισμό, καθώς υπάρχουν δύο τραύματα, με το ένα να είναι πύλη εισόδου και το άλλο πύλη εξόδου.
Ο σύζυγός της, πυροσβέστης στο επάγγελμα, ενημερώνει τους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του μετά από καυγά που είχαν έφυγε από το σπίτι το προηγούμενο απόγευμα. Η γυναίκα του δεν γύρισε το βράδυ και το πρωί αφού έστειλε τα παιδιά στο σχολείο, πήρε τους εργάτες να πάει στα κτήματα. Περνώντας από τη συμβολή με τον παράδρομο, εργάτρια που επέβαινε στο όχημά του, του είπε ότι είδε το αμάξι της συζύγου του. Αυτός σταμάτησε και κατευθύνθηκε προς το αμάξι όπου και βρήκε νεκρή τη γυναίκα του μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ένα χρόνο μετά η υπόθεση έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, καθώς δεν υπάρχει καμία νεότερη εξέλιξη στις έρευνες της Αστυνομίας που συνεχίζουν να κινούνται στο απόλυτο σκοτάδι. Παράλληλα, δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο που να φωτίζει το ερώτημα ποιος ή ποιοι εκτέλεσαν εν ψυχρώ την άτυχη γυναίκα και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button