ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Έγκλημα στους Γαργαλιάνους: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον σύζυγο της 35χρονης Γεωργίας Φιλιοπούλου

Στον ανακριτή ο φάκελος της υπόθεσης που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Νέα διάσταση λαμβάνει η πολύκροτη υπόθεση της 35χρονης πολύτεκνης μητέρας Γεωργίας Φιλοπούλου, που είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη, όταν τον Δεκέμβριο του 2016 είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο, στη Λεύκη Γαργαλιάνων.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο φάκελος της υπόθεσης δεν έκλεισε ποτέ και οι αστυνομικοί ερευνούσαν συνεχώς τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο του 2017, ένα χρόνο μετά την δολοφονία, ο σύζυγος είχε δώσει εκ νέου κατάθεση στις Αρχές για την υπόθεση αυτή.

Τις προηγούμενες ημέρες ο φάκελος ολοκληρώθηκε και μεταβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας όπου και ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως στον σύζυγο της 35χρονης. Η δικογραφία βρίσκεται πλέον στα χέρια του ανακριτή ο οποίος αναμένεται να δώσει νέα πνοή στις έρευνες. Μετά το πέρας των καταθέσεων ο ανακριτής αναμένεται να υποβάλλει έκθεση στον εισαγγελέα σχετικά με την υπόθεση. Ανάλογα με τα στοιχεία που θα προκύψουν ο εισαγγελέας θα ζητήσει είτε να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο χωρίς συνέχεια είτε την παραπομπή του σε δικαστήριο για να δικαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες ο σύζυγος, ο οποίος είναι πυροσβέστης στο επάγγελμα, τέθηκε σε διαθεσιμότητα για διάστημα 2 μηνών, ενώ το αρχηγείο της Πυροσβεστικής διέταξε ΕΔΕ.

Η υπόθεση
Να υπενθυμίσουμε ότι η 35χρονη είχε βρεθεί νεκρή, νωρίς το πρωί της 9ης Δεκεμβρίου 2016 μέσα στο αυτοκίνητό της στους Γαργαλιάνους.

Η άτυχη Γεωργία ήταν η γυναίκα που είχε φέρει στη ζωή το πρώτο παιδί του 2016 και βρέθηκε πυροβολημένη στο κεφάλι της. Ο ιατροδικαστής διαπιστώνει κακώσεις κεφαλής δια βολίδων κυνηγετικού όπλου από έναν πυροβολισμό, καθώς υπάρχουν δύο τραύματα, με το ένα να είναι πύλη εισόδου και το άλλο πύλη εξόδου.

Ο σύζυγός της, πυροσβέστης στο επάγγελμα, είχε ενημερώσει την αστυνομία πως με τη σύζυγό του είχαν καβγαδίσει το προηγούμενο απόγευμα και πως έφυγε χωρίς να επιστρέψει.

Εκείνος την επομένη πήγε τα παιδιά του σχολείο και στη συνέχεια πήρε εργάτες για να πάνε στα κτήματά του. Περνώντας από το σημείο μια εργάτρια που επέβαινε στο όχημά του συζύγου της Γεωργίας του είπε ότι είδε το αμάξι της. Τότε εκείνος σταμάτησε και κατευθύνθηκε προς το αμάξι, όπου εκεί βρήκε τη σύζυγό του νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button