Ελλάδα

Έθαψαν σε χωράφι τον ηλικιωμένο στα Σφακιά και το αυτοκίνητό του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 70χρονου από τα Σφακιά.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Λίγες ώρες μετά την σύλληψη δύο Σφακιανών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, και λίγο πριν οδηγηθούν στον Ανακριτή για να απολογηθούν, οι αστυνομικές αρχές των Χανίων εντόπισαν την σορό του άτυχου 70χρονου.

5ocfnpvy

Η σορός όπως και το αυτοκίνητο με το οποίο είχε φύγει το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαρτίου, βρέθηκαν σε περιοχή του Αλικιανού στα Χανιά.

Συγκεκριμένα η σορός όπως και το αυτοκίνητο του 70χρονου, βρέθηκαν σκεπασμένα από χαλίκια και χώμα σε χωράφι στον Αλικιανό στο οποίο ο ιδιοκτήτης του εκτελούσε εργασίες διαμόρφωσης. Το αυτοκίνητο το είχαν ρίξει σε έναν λάκκο και το κάλυψαν ενώ σε κοντινό σημείο είχαν καλύψει και την σορό του 70χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο 24ωρο της εξαφάνισης του Π.Δ., κεραία κινητής που βρίσκεται στα Σφακιά «έδειξε» σήμα από το ένα κινητό στην κατεύθυνση από Σφακιά προς Φραγκοκάστελλο, αλλά στη συνέχεια απενεργοποιήθηκε.

a77flv2m

Επιπλέον, σε μεταγενέστερο χρόνο, υπήρξε σήμα από το άλλο του κινητό σε κεραία κινητής σε περιοχή του Πλατανιά και «έδειξε» μια κατεύθυνση από Πατελάρι προς Σούγια, δηλαδή κοντά στην περιοχή στην οποία βρέθηκε η σορός του.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μετά την δολοφονία του 70χρονου, οι δράστες μετέφεραν το αυτοκίνητο με τον νεκρό σε νταλίκα και στην συνέχεια τον πήγαν στην περιοχή του Αλικιανού, όπου και τον έθαψαν προκειμένου να μην βρεθεί κάποιο ίχνος στην διάρκεια των ερευνών.

Μάλιστα στην διάρκεια των αστυνομικών ερευνών για την εξιχνίαση της υπόθεσης, η νταλίκα είχε οδηγηθεί στο χώρο του πρώην Αστυνομικού Τμήματος Σούδας.

h8al8140

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα δύο αδέλφια που έχουν συλληφθεί, 44 και 39 ετών, ομολόγησαν την πράξη τους και το πρωί οδηγούνται στον Ανακριτή για την απολογία τους.

Να σημειωθεί η δολοφονία του 70χρονου Π.Δ. ήταν καλυμμένη από το πέπλο του μυστηρίου της εξαφάνισης, και έτσι απαιτήθηκε η αξιοποίηση όλης της εμπειρίας και των ικανοτήτων των αστυνομικών για την εξιχνίασή της.

qplm7jsf

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, οι αστυνομικοί των Χανίων εξαρχής ερευνούσαν το θέμα της ανθρωποκτονίας, η οποία όμως είχε καλυφθεί με τόσο αριστοτεχνικό τρόπο, που χρειάστηκε η αξιοποίηση εξελιγμένων τεχνολογικά μέσων και μάλιστα νέας γενιάς, τα οποία σε συνδυασμό με την μεθοδικότητα των ερευνών, οδήγησαν στο σημερινό αποτέλεσμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button