Τοπικά Νέα

Έληξαν οι συμβάσεις 27 απασχολουμένων κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο Τριφυλίας

 

dimarxeio triflias_1


Χωρίς τις υπηρεσίες 27 ατόμων που απασχολούνταν για διάστημα 8 μηνών, από 24 Απριλίου έως 23 Δεκεμβρίου 2017, σε δομές και διευθύνσεις του Δήμου Τριφυλίας, στο πλαίσιο της Δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα 2014-2020, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και το Ελληνικό Δημόσιο», μένει στο εξής ο Δήμος Τριφυλίας, καθώς έληξαν οι συμβάσεις τους.
Τα 27 αυτά άτομα, με ειδικότητες Π.Ε., Τ.Ε., Δ.Ε. και Υ.Ε., με την 243/2017 απόφαση δημάρχου Τριφυλίας, είχαν τοποθετηθεί και υπηρετούσαν στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, τη ΔΕΥΑ Τριφυλίας, τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας, τη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών και τη Διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, με 12 εξ αυτών στην τελευταία ως βοηθοί εργασιών καθαριότητας, εργάτες πρασίνου και οδηγοί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button